Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.

Ovaj dobri starac je napravio pseći vlak za pse lutalice. Vozi ih dva puta tjedno

Izvor: Facebook/Tiffany Johnson
Izvor: Facebook/Tiffany Johnson
Autor:
Objavljeno: 9. travanj 2019. u 7:47 2019-04-09T07:47:45+02:00

Umirovljenik Eugene Bostick iz Fort Wortha u Texasu, provodi svoje dane upravljajući iznimno zabavnim i nesvakidašnjim vlakom.

80-godišnji Eugene je izgradio pseći vlak kako bi spasio pse lutalice i vozio ih po susjedstvu i kroz šumu, prenosi Earth Porm.

Eugene živi sa svojim bratom Corkyjem u ulici u koju mnogi mještani donose svoje neželjene pse i ostavljaju ih. Osjećao se loše zbog pasa, pa ih je počeo usvajati i voditi na vožnju traktorom.

 - Počeli smo ih hraniti, puštati ih unutra i voditi veterinaru da ih steriliziramo. Stvorili smo im okruženje u kojem mogu živjeti˝, rekao je Eugene.

- Vidio sam čovjeka s traktorom koji je pričvrstio kolica kako bi nosio kamenje. Pomislio sam, mogao bih učiniti to za pse. Ja sam prilično dobar zavarivač, pa sam uzeo plastične bačve s izrezanim rupama, stavio kotače ispod i svezao ih zajedno ", kaže Eugene.

pseći vlak

"Kad god me čuju kako priključujem traktor na to jako su uzbuđeni˝, dodaje.

Pojavilo se još pasa za koje nije bilo mjesta u kolicima pa je Eugene došao na ideju pravog psećeg vlaka te sada njegovi krzneni prijatelji idu na vožnju dva puta tjedno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.