Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Božićno okupljanje

Otac nije htio biti odvojen od kćeri stjuardese koja je imala radni Božić. Njegova odluka je oduševila mnoge

Photo: Pixabay
Photo: Pixabay
Autor:
Objavljeno: 28. prosinac 2018. u 7:46 2018-12-28T07:46:25+01:00

Topla božićna priča nam stiže iz aviona. Tata jedne stjuardese nije htio da bude sama za Božić, pa je odlučio letjeti s njom.

Svakome je teško raditi na Božić i biti udaljen od obitelji. Zato je lijepo kad obitelj uzme stvar u svoje ruke i ne dozvoli razdvojenost. 

Facebook objavom koja je u kratkom vremenu postala viralna, putnik aviokompanije Delta, Mike Levy, podijelio je sliku sebe i Hala Vaughana dok su bili u letu za Detroit, prenosi Mashable.

Halova kćer Pierce je stjuardesa koju je zapalo da radi i na Badnjak i na Božić. Njen je tata stoga odlučio da će provesti blagdane s njom.

Levy u objavi prenosti da će Hall pratiti svoju kćer na letovima i tako joj raditi društvo, da ne bude sama za božićne blagdane. Njegova se kćer zahvalila kolegama u posadi aviona i rekla da su putovanja njezinog tate bila uspješna.

Mike Levy, Facebook

Delta je dala službenu izjavu za portal Mashable u kojoj je potvrdila ovu toplu gestu jednog oca: „Cijenimo sve naše zaposlenike i njihov rad na blagdane, a ovaj divan otac je imao priliku provesti Božić za svojom kćerkom, makar prelazeći državu na visini od 10 000 kilometara“, stoji u priopćenju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.