Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Golišava revija

foto Oskudne ljepljive modne kreacije postale hit: Hrabre manekenke u suzama skidale trake

Foto Black Tape Project
Foto Black Tape Project
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2018. u 21:50 2018-09-11T21:50:00+02:00

Čini se da su ljepljive trake za oblačenje novi trend koji je uzeo maha na New York Fashion Weeku, a oskudne modne kreacije dizajnera Joela Alvareza zasad su osvojile internet.

Naime, dizajner prije revije na gole manekenke satima lijepi ljepljivu crnu traku i tako stvara osebujne kreacije, a djevojkama u šali savjetuje da ih ne nose u izlaske jer bi se - mogle prehladiti.

Navodno tzv. ''Kralj trake'' svoj dolazak i reviju na nekom događaju naplaćuje više od 350 tisuća kuna, a njegove su kreacije lani postale hit kada je pokrenuo projekt ''The Black Tape Project''.Da je dizajner svojim dizajnom pogodio ''u sridu'' dokazuje i da njegove snimke 'odijevanja' manekenki koje se svode na lijepljenje trake po bradavicama i intimnom području na društvenim mrežama imaju više od stotinu tisuća pregleda.

Foto Instagram

Alvarez kaže da nema unaprijed smišljen dizajn već da inspiraciju dobiva kada vidi obline modela, a najveći mu problem predstavlja što djevojke moraju trpjeti bol ''tamo dolje'' dok skidaju njegove kreacije. 

Foto Instagram

Dizajner ističe da su njegove kreacije namijenjene vrlo hrabrim ženama, a ako želite isprobati kako vam stoji ljepljiva traka s njegovim potpisom, za to ćete zadovoljstvo morati izdvojiti nekoliko stotina kuna.Osim u crnoj boji, dizajner je za svoje kreacije odnedavno uveo i srebrnu te zlatnu ljepljivu traku.

Foto Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.