Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Prvi veliki intervju

Melania Trump: "Ja sam najzlostavljanija osoba na svijetu."

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 12. listopad 2018. u 18:11 2018-10-12T18:11:00+02:00

Po pitanju #metoo pokreta, Trump je zaključila da žene koje optužuju za seksualno zlostavljanje moraju imati uistinu čvrste razloge za to, premda nije objasnila kakvi bi to dokazi bili

Dok gledatelji diljem SAD-a i svijeta željno iščekuju što će večeras Melania Trump reći u svom prvom velikom razgovoru za koji je odabrala mrežu ABC, nekoliko detalja iz razgovora već su pušteni u javnost, a reakcije na njih izrazili su mnogi.

Naime, prva dama Amerike nedavno je pokrenula kampanju protiv nasilja na internetu kojom želi spriječiti ovu široko rasprostranjenu pojavu kojom je, smatra prva dama, upravo ona najviše pogođena.

U intervjuu snimanom u Keniji, tijekom njena prvog samostalnog putovanja, Melania Trump otkrila je razloge svoje borbe.

- Mogla bih reći da sam ja najzlostavljanija osoba na svijetu, rekla je prva dama u razgovoru na što ju je voditelj Tom Llamas pomalo začuđeno upitao misli li to uistinu.

- Jedna od najzlostavljanijih. Vidite li zaista što sve ljudi govore o meni, zaključila je supruga Donalda Trumpa.

U razgovoru za ABC dotakla se i teme nekih od suradnika u Zapadnom krilu kojima ne vjeruje, a o tome je obavijestila i svog supruga, uz napomenu da se nalaze u takvoj poziciji da si uvijek moraju čuvati leđa.

Po pitanju #metoo pokreta, Trump je zaključila da žene koje optužuju za seksualno zlostavljanje moraju imati uistinu čvrste razloge za to, premda nije objasnila kakvi bi to dokazi bili.

- Uz žene sam, ali moramo pokazati dokaze. Ne možete samo nekome reći "bila sam seksualno zlostavljana" ili "ti si mi to napravio" jer mediji nekad odu predaleko i način na koji prikažu priče nije korektan. To nije u redu, rekla je prva dama koja je, poput svog supruga, stala na stranu optuženog novog suca Vrhovnog suda Bretta Kavanaugha.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija