Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Jednostavan plan

Lukavi student se godinu dana besplatno hranio u KFC-u. Samo bi ušetao pun samopouzdanja

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Autor:
Objavljeno: 16. svibanj 2019. u 9:36 2019-05-16T09:36:53+02:00

Ušetao bi u popularni fast food lanac s puno samopouzdanja i rekao zaposlenicima da su ga poslali iz sjedišta KFC-a radi provjere kvalitete hrane koja se poslužuje u restoranu

Student (27) uhićen je jer se godinu dana besplatno hranio u KFC-u u Južnoj Africi. Zaposlenicima je govorio da je poslan iz sjedišta KFC-a radi provjere kvalitete.

Čovjek čije ime nije otkriveno bio je student Sveučilišta KwaZulu-Natal u Južnoj Africi. Jeo je besplatno svaki dan godinu dana na različitim KFC prodajnim mjestima ponavljajući istu priču svaki put, prenosi India Today.

Ušetao bi u popularni fast food lanac s puno samopouzdanja i rekao zaposlenicima da su ga poslali iz sjedišta KFC-a radi provjere kvalitete hrane koja se poslužuje u restoranu.

Vijest o snalažljivom studentu podijelio je na Twitteru kenijski novinar Teddy Eugene: "Južnoafrički čovjek uhićen je zbog besplatnog hranjenja u KFC-u godinu dana, tako što je govorio da ga je glavni ured poslao na kušanje hrane da bi provjerio je li u skladu sa standardom."

Ne moramo naglašavati da je Twitter eksplodirao forama na račun studenta, a većina je njegovim činom oduševljena.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.