Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
5. prosinca 2019.
Nije juha za koga se kuha

Lijepa gesta: Otkazala svoje vjenčanje u zadnji čas pa već plaćenu dvoranu poklonila nepoznatom paru

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 23. listopad 2018. u 22:37 2018-10-23T22:37:17+02:00

Nakon što je otkazala vlastite zaruke, djevojka iz Texasa donirala je dvoranu za vjenčanje koju je platila unaprijed paru kojeg nikad ranije nije susrela. Kad njoj nije bilo suđeno, neka bude nekom drugom, objasnila je.

- Budući da su moje zaruke gotove, pronašla sam velik mir znajući da sam učinila dobru stvar za oboje. Nakon što sam to rekla, želim učiniti pravu stvar za druge tako da nešto dobro proizađe iz ove odluke, napisala je 24-godišnja Kolbie Sanders iz Texasa na svom Facebook profilu nakon što je otkazala zaruke tjedan dana uoči vjenčanja.

No s obzirom na to da je sve bilo spremno, odlučila je da plaćeni aranžman ne propadne pa je poklonila svoj prostor za vjenčanje u vrijednosti 3500 dolara nekom sretnijem paru.

U svojoj je poruci zamolila parove koji bi htjeli dobiti dvoranu da joj pošalju poruku o svojoj vezi i razlozima zašto žele dvoranu.

- To je za parove koji si ne mogu priuštiti dvoranu ili za parove koji troše previše novaca na svoju djecu da bi si mogli priuštiti lijepo vjenčanje, objasnila je.

Foto Facebook

No priča o ovdje nije stala jer nakon što je njena poruka postala viralna, uslijedile su ponude brojnih lokalnih poduzetnika i obrtnika koji su za vjenčanje odlučili pokloniti svoje usluge besplatno.

- Moj prijatelj/susjed je krasan fotograf i odlučio je ponuditi svoje usluge besplatno na taj dan također, samo je jedna od niza ponuda koje su pristigle, a nesuđena je nevjesta primila više stotina poruka od parova koji su željeli da njeno vjenčanje postane njihovo.

Sretno ime bilo je ono Halie Hipsher koja je imala plan udati se iduće godine, no zbog iznenade djedove bolesti nije znala hoće li je djed moći tata ispratiti do oltara pa je odlučila požuriti s obredom.

- Kada sam vidjela njeno ime, bila sam vrlo uzbuđena. Odmah sam se sjetila njene priče i bila sam vrlo sretna zbog nje, rekla je Sanders za The Washington Post.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.