Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
Ljubav njegova života

Japanac godinu dana hodao s žoharom: ˝Žene nisu seksi kao Lisa˝

Izvor: screenshot/YouTube
Izvor: screenshot/YouTube
Autor:
Objavljeno: 5. veljača 2019. u 16:46 2019-02-05T16:46:11+01:00

Ovaj ˝ljubitelj˝ buba organizirao je događaje na kojima se poslužuju kokteli s insektima, kolači od insekata i ramen s cvrčcima i crvima

Kaže se kada prava ljubav pokuca na vrata – znat ćete. Jedan čovjek iz Japana zaljubio se na prvi pogled te se morao nositi s njenom smrću godinu dana poslije, i priča bi djelovala samo tragično da za Yutu Shinoharu ljubav njegova života nije bio – žohar.

Budući da je želio da ona u njemu živi zauvijek, Yuta je odlučio pojesti nakon što je uginula, prenosi LADbible.

Na YouTube kanalu je rekao da je kupio žohara iz Afrike i nazvao ga Lisa. O Lisi je, kaže, imao i seksualne maštarije, ali nije ih sproveo u djelo jer veličina ne odgovara.

Ovaj ˝ljubitelj˝ buba organizirao je događaje na kojima se poslužuju kokteli s insektima, kolači od insekata i ramen s cvrčcima i crvima.

Čak ima i najdraže stablo koje on naziva "nebom" na kojem uživa drijemati.

Kada je upitan je li s Lisom komunicirao, Yuta je odgovorio: "Mogla je to biti moja mašta, budući da sam se s vremenom previše vezao, ali sam počeo osjećati kao da komuniciramo. Bili smo 100 posto ozbiljni. Nijedna djevojka nije bila tako privlačna kao Lisa. Lisa je bila moja prva ljubav, zamišljao sam kako to radim s njom mnogo puta jer mi se stvarno svidjela˝, izjavio je Yuta.

drvo japanac

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.