Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Pseći "poklon"

Čini se da pas i robotski usisavač nisu dobra kombinacija: Vlasnika dočekalo "iznenađenje"

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 20. srpanj 2019. u 9:26 2019-07-20T09:26:33+02:00

Ryan Landy će morati pripaziti na programiranje usisavača, ako je njegov pas u blizini. 

FLORIDA - Ryan Landy je kupio robotski usisavač Roombu i vjerojatno nikada nije pomislio da će ga taj robot dovesti u poprilično nezavidnu situaciju. Landy ima i psa, a čini se da pas Apollo i robotić Roomba, bez nadzora i nisu najbolja moguća kombinacija.

Siroti se čovjek šokirao kada je jedan dan ušao u kuhinju i vidio da je apsolutno svugdje razmazan pseći izmet.

Brzo je krenuo istraživati što se dogodilo kada je uočio i da njegov Roomba "sjedi u kutu" prekriven izmetom, prenosi UNILAD

Landy je fotke podijelio na Facebooku, a zatim i na Redditu, uz objašnjenje da je nedavno spasio psa koji još nije "potpuno dresiran". 

Kaže da je Roombu ostavio u sobi sa zatvorenim vratima, ali čini se da ih je Apollo uspio otvoriti i obaviti što je morao dok nitko nije gledao.

Da stvar bude bolja, ova je situacija potpuno uobičajena, a privukla je i pažnju kreatora robota još 2016. godine.

"Iskreno, često ovo vidimo. Govorimo ljudima da ne programiraju čišćenje ako imaju pse za koje znaju da bi mogli prouzročiti ovakav nered. Svašta se može dogoditi sa životinjama.", rekao je glasnogovornik kompanije za The Guardian. 

Landy je kraj objave na Facebooku napisao: "Moj novi Roomba je prešao preko psećeg izmeta i nastavio "čistiti" ostatak kuće. Mislim da mi treba terapija." 

Nakon što je objava postala viralna u kategoriji "nevjerojatno", Landy je objavio i fotku svog psa, na zahtjev ekipe s društvenih mreža koja se dobro nasmijala. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.