Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
10. prosinca 2018.
Nema šale

Američko zrakoplovstvo na twitteru napisalo da Djed Božićnjak ne postoji - brzo su povukli objavu

REUTERS
REUTERS
Autor:
Objavljeno: 27. listopad 2017. u 9:54 2017-10-27T09:54:49+02:00

Nakon što je tvit izazvao lavinu reakcija američko zrakoplovstvo povuklo se i objavilo da je Djed Božićnjak »stvaran» i da je cilj prethodne poruke bio pokušati dovesti dvije zrakoplovne baze »u red«

Američko zrakoplovstvo objavilo je tvit u kojem je napisano da Djed Božićnjak ne postoji no kasnije su se američke zračne snage posule pepelom poručivši da je on »stvaran«.
Zračne baze Minot u Sjevernoj Dakoti i Whiteman u Missouriju na Twitteru su se nadmetale koja je bolja a u raspravu se uključio službeni profil američkih zračnih snaga zaprijetivši bazama da im, ako se ne uspiju dogovoriti, »Djed Božićnjak neće ove godine ništa donijeti jer ne postoji«.

Nakon što je tvit izazvao lavinu reakcija američko zrakoplovstvo povuklo se i objavilo da je Djed Božićnjak »stvaran» i da je cilj prethodne poruke bio pokušati dovesti dvije zrakoplovne baze »u red«.

Sjevernoameričko zrakoplovno zapovjedništvo tradicionalno svake godine 24. prosinca na svojoj internetskoj stranici 'prati' uz pomoć satelita, radara i vojnih zrakoplova kretanje saonica Djeda Božićnjaka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka