Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Neodoljivi i gotovo

ZNANOST DOKAZALA Vlasnici pasa više fotografiraju svoje kućne ljubimce nego bolje polovice

Foto: @louie_and_lola_yorkies Instagram
Foto: @louie_and_lola_yorkies Instagram
Autor:
Objavljeno: 5. siječanj 2019. u 8:08 2019-01-05T08:08:39+01:00

Ako vas netko upita da pokažete fotografije u vašem mobitelu, što bi bilo na njima?

Ako vas netko upita da pokažete fotografije u vašem mobitelu, što bi bilo na njima?

Nekoliko fotografija iz noćnog izlaska, nekoliko obiteljskih i otprilike 500 fotki vašeg voljenog ljubimca, zar ne? Ne možete si pomoći, jednostavno morate 'okinuti'' barem 10 fotki vašeg ljubimca kako spava u najslađoj pozi!

Niste jedini, čini se da su svi vlasnici četveronožnih ljubimaca takvi. Fotografirate ih kod kuće, u parku i doslovno na svakom koraku jer su naprosto neodoljivi. U stvari, čini se da vlasnici pasa više fotografiraju svoje ljubimce nego bolje polovice.

1marion-michele-66097-unsplash

Sudeći prema istraživanju koje je proveo Rover.com, ovo je norma kad je riječ o vlasnicima pasa. Istraživanja su otkrila neke zanimljive psihološke karakteristike vlasnika, a obuhvatila su sve aspekte njihovih života, od ponašanja na društvenim mrežama nadalje.

@sarahsunita

Istraživanja su otkrila kako ljubitelji četveronožnih ljubimaca na društvenim mrežama dijele više fotografija svojih psića nego članova obitelji, a 65% vlasnika priznalo da više fotografiraju svoje pse nego partnere. Preko polovica ispitanika izjavilo je kako bi prekinuli vezu ukoliko bi se ispostavilo da se partner ne slaže s njihovim ljubimcem ili pak ako pas ne prihvati partnera. Ipak psi imaju šesto čulo za ljude, kažu vlasnici. Čak 56% vlasnika prije će pozdraviti psa nego partnera kad se vrate kući, a 94% njih pse smatra članovima obitelji.

3@_fenik_

4vintageporch2

5alan-king-380383-unsplash

Izvor: apartmenttherapy.com

Foto:@sarahsunita, @_fenik_, vintageporch Instagram, Unsplash

psi, kućni ljubimci

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.