Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Ljuta mama

video VIRALNI HIT Mama dobila živčani slom jer njena kći nije smjela podragati psa

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 26. prosinac 2018. u 16:30 2018-12-26T16:30:00+01:00

Video koji je snimala jedna od službenica vrlo je brzo postao viralan, a osude prema ljutoj majci pršte sa svih strana

Na društvenim mrežama pojavio se video mame koja je potpuno podivljala nakon što su joj rekli da njena kćer ne smije podragati službenog psa. Video koji je snimala jedna od službenica vrlo je brzo postao viralan, a osude prema ljutoj majci pršte sa svih strana.

Mlada je mama u jednom trgovačkom centru pristupila službenicima koji treniraju pse za ljude s posebnim potrebama ili u specijalnim situacijama te ih upitala smije li njezina kćer podragati psa. Službenici su odgovorili da ne smije jer bi to moglo utjecati na njegovu dresuru, odnosno proces osposobljavanja.

Mama je zatim doslovce 'prolupala' jer je, eto, njenoj kćeri zabranjeno podragati psa: "Niste mi trebali reći 'ne' nego 'oprostite, psi se dresiraju'!", vikala je u potpunom bijesu i izjavila kako psi trebaju nositi oznaku na što su joj vlanice rekle da su na psima istaknute četiri oznake.

Majka se zatim požalila da je snimaju bez dozvole i da će zvati policajce, a morali su intervenirati i zaštitari. Mnogi su zgroženi ovakvim ponašanjem i razmaženim stavom majke koja očito misli da njezino dijete ima pravo na sve, a cijeli je slučaj izazvao žustru raspravu na društvenim mrežama. Pogledajte video u nastavku.

Neobična reakcija ljute mame

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.