Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 4
Sutra: 19° 19° 4
17. listopada 2019.
Neobičan post

Splićanka iz okolice Rijeke oduševila molbom za posao: Živim sa svekrvom, ako to nije dokaz timskog rada, ne znam šta je

Splićanka iz okolice Rijeke oduševila molbom za posao: Živim sa svekrvom, ako to nije dokaz timskog rada, ne znam šta je
Splićanka iz okolice Rijeke oduševila molbom za posao: Živim sa svekrvom, ako to nije dokaz timskog rada, ne znam šta je
Autor:
Objavljeno: 18. travanj 2018. u 14:09 2018-04-18T14:09:39+02:00

Društvene mreže svako toliko izbace nekog novog "junaka" odnosno osobu čiji post, fotka, tvit postanu viralnu i dođu do velikog broja ljudi, puno većeg nego su se i sami autori nadali.

Ovih dana takav je slučaj s Anom Bilen, stanovnicom Klane, mjesta kraj Rijeke, ili kako bi sama Ana rekla "Klana je jedno malo misto pokraj Rijeke(tako to vole reći mještani Klane ali ubiti je to jedno malo misto Bogu iza nogu koje je bliže Sloveniji nego Rijeci)".

E, pa ta Ana traži posao, a s obzirom da joj dosadašnji "standardni" načini traženja posla, uz pisanje suhoparnih molbi, nisu donijeli puno uspjeha odlučila je otvoriti dušu na Facebooku.

Njen je post uskoro postao viralan, podijeljen je već stotinama puta, a lajkovi se samo množe.

Ana, između ostalog, kaže:

"Ja sam žena od skoro 29 godina. Majka sam dvoje dice od 9 i 5 godina. Da, dobro ste pročitali, 9 i 5. Tako je! Postala sam mama sa nepunih 20 godina. Isto tako sam u 2.misecu ove godine proslavila 9.godišnjicu braka. Da, sa 19 ipo san se udala! Sa 19 godina sam odselila iz obiteljskog doma u Splitu i išla živit u Klanu....

...Ja mislin da je poslodavcu najbitnije da je njegov zaposlenik radišan i da je timski igrač. Zašto? Zato jer mogu ja imat tri fakulteta (a neman ih) al ako neman volje za radit đabe mom poslodavcu ta moja tri fakulteta. Ista stvar i sa iskustvon. To šta san negdi radila 10 godina ne znači da san dobar radnik, niti znači da znan radit. Možda san uhljeb. ALI, ako iman volje radit, sve ću naučit, pa čak i ono šta nema nikakve veze s mojin obrazovanjen..

Radišna. 
Do 19-e godine nisan nikad ni jaje pofrigala, ma ni plin upalila ako malo bolje razmislin(znan da mi ovo mi ne ide u prilog zato čitaj dalje). Imala san moju nonu koja je sve radila za brata i mene(iman je i dalje,živa je al u Splitu). Da nisan radišna nema šanse da bi otišla 400 km od doma di mi je sve bilo servirano ko princezi. Sama san sve naučila, i kuhat i prat i brinit se za malo dite. 

Timski igrač.
S 19 ipo san se udala i još san u braku, i to sretnom. Točka. Pametnom dosta.
I da, živin sa svekrvom već 10 godina i slažemo se fenomenalno. Ako to ne govori da san timski igrač ne znan šta govori.

Borbena. I uporna.
Ne znan koliko poslodavci žele borbene radnike ali eto ja to smatran kvaliteton. Zašto mislin da san borbena? Ne mislin, znan. Jer san sa 15 saznala da iman tumor i sa 15 san ga izlječila. Kemoterapije, zračenja, sve san odradila. Svaki dan nakon zračenja san išla u školu, a nisan morala,mogla san i doma ležat, imala san potpuno pravo na to. Kad san prije 7 godina išla na redovite pregleda i povela sa sobon moju tada dvogodišnju kćer doktor me je pita da čije mi je to dite? Kažen ja moje. A kaže on meni: Vaše nije sigurno jer vi ne možete imati djecu! Top izjava. Reć ženi da dite nije njezino. Ko da mogu zaboravit da san rađala! Zašto san van ovo napisala? Zato da van pokažen da ja mogu i ono šta se ne može hahahahahah

Eto! Ako ja nisan radnik za poželit ja ne znan ko je. Mlada, sposobna,pametna, već rodila dvoje i ne misli više,jedva čeka radit jer je već neko vrime kućanica, ma ono... ZA POŽELIT!

Pa eto onaj ko me poželi (ko radnika) nek se javi na moj mail anabilen0@gmail.com

Naravno uz molbu šaljen i životopis u kojem ćete vidit di san i šta san radila. A vidit ćete u njemu i moju sliku, da znate kako izgleda taj vanzemaljac koji se slaže sa svojon svekrvon..."

Eto, Ana je i nas oduševila pa joj iz sveg srca želimo uspjeh u traženju posla. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.