Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
7. prosinca 2019.
Ljubav oko svijeta

video ROSTUHAR I ANĐELA SE VOLE: A sad će nam objasniti kako funkcionira ljubav u cijelom svijetu

Screenshot YouTube
Screenshot YouTube
Autor:
Objavljeno: 30. studeni 2018. u 12:45 2018-11-30T12:45:23+01:00

Poznati hrvatski putopisac i pustolov Davor Rostuhar, najpoznatiji po tome što je postao prvi Hrvat koji je pješice stigao do Južnog pola, sprema novu veliku avanturu.

Zajedno sa sprugom Anđelom ide na put oko svijeta s jednim jedinim ciljem - istražiti što ljubav znači predstavnicima raznih kultura. Na putu će provesti punih godinu dana.

- Anđela i ja ćemo putovati cijelu 2019. godinu oko svijeta i kombinirati naše uživanje sa projektom koji se već dugo kuha u nama – istraživanje ljubavi kroz razne kulture! Naziv projekta: „Ljubav oko svijeta“. Planiramo posjetiti dvadesetak posve različitih kultura i u svakoj kulturi pronaći jedan par kroz čiju priču ćemo nastojat ispričati priču njihovu viziju ljubavi. Želimo posjetiti razne kulture na svim kontinentima, od lovaca i sakupljača do modernih zajednica. Želimo obuhvatiti i romantičnu ljubav i slobodnu, virtualnu, platonsku, istospolnu itd. Želimo kroz dvadeset različitih kultura zaroniti u što veću raznolikost ljubavi na našem planetu, napisao je ovim povodom Rostuhar.

Pogledajte prekrasni video kojim su Davor i Anđela najavili novu avanturu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.