Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
17. studenoga 2018.
Zanimljiv potez urednika Playboya

PLAYBOYEVO PUTOVANJE KROZ VRIJEME: Jednom seksi, uvijek seksi

foto: revelist.com
foto: revelist.com
Autor:
Objavljeno: 26. lipanj 2017. u 13:05 2017-06-26T13:05:08+02:00

Kako bi se zahvalili djevojkama koje su Playboy načinile onim što on danas jest, pozvali smo sedam žena da se vrate na stranice našeg magazina i ponovo poziraju, odnosno ponovo kreiraju ikoničke naslovnice našeg magazina na kojima su nekoć bile, pišu urednici slavnog magazina za muškarce.

Urednici čuvenog Playboya odlučili su se poigrati s vremenom te su osmislili projekt: Jednom Playboy djevojka, uvijek Playboy djevojka. U okviru projekta, odlučili su ponoviti fotografije s Playboy djevojkama fotografiranim za slavni magazin sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. Fotografima magazina pozirale su iste žene, u istim pozama, s tim što su danas dvadesetak i više godina starije.

- Nema bivših Playboy djevojki. Što se nas tiče, jednom kad ste stigli u Playboy obitelj, zauvijek ćete ostati dio nje. Kako bi se zahvalili djevojkama koje su Playboy načinile onim što on danas jest, pozvali smo sedam žena da se vrate na stranice našeg magazina i ponovo poziraju, odnosno ponovo kreiraju ikoničke naslovnice našeg magazina na kojima su nekoć bile, pišu urednici slavnog magazina za muškarce.

U procesu stvaranja novih fotografija, napominju urednici Playboya, ispostavilo se da je ljepota žena koje su pozirale prije dvadesetak godina neprolazna i bezvremenska.

4P

One su i danas lijepe kakve su bile nekad, samo nešto starije. Fotografima Playboya pozirale su  Kimberley Conrad Hefner, Playboy djevojka 1989. godine, zatim Charlotte Kemp, Playboy djevojka mjeseca prosinca 1982. godine, Caty George - Playboy djevojka mjeseca kolovoza 1982. godine, Monique Pierre - Playboy djevojka za mjesec studeni 1978. godine, Renne Tenison - Playboy djevojka za godinu 1990., Candace Collin, Playboy djevojka mjeseca prosinca 1979. godine te Lisa Matthews - Playboy djevojka 1991. godine.

- U to vrijeme voljela sam disco glazbu, pšartijala u Studiju 54. Kad sam došla u Los Angeles, nisam planirala postati model. Već sam bila udana u to vrijeme i imala stalni posao. Dogodilo se slučajno. Bio je to potpuno novi život. Imala sam 27 godina i već bila prilično zrela. Dobrog dijela osamdesetih se ne sjećam. Ako ih živiš kako treba, ne sjećaš ih se. Tako je to, kaže Catty George, jedna od djevojaka koje su se s Playboyem odlučile na svojevrsno putovanje u prošlost.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka