Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
21. veljače 2020.
Romeo iz Riminija

Otišao s praskom: Najveći talijanski playboy, osvajač 6000 žena, umro tijekom - seksa

Izvor Facebook
Izvor Facebook
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2018. u 19:21 2018-09-28T19:21:00+02:00

Zvali su ga Romeo iz Riminija jer je za života spavao s više od 6000 žena, a u 63. godini preminuo je od srčanog udara tijekom seksa s 23-godišnjom turisticom.

Maurizio Zanfanti, najveći talijanski plejboj kojeg su zbog svoje popularnosti među ženama zvali Romeo iz Riminija, preminuo je tijekom seksa s 23-godišnjom turisticom. Dočekao je 63. godine, a presudio mu je srčani udar, prenosi Metro.

Tvrdio je da je spavao s više od 6000 žena, a da bi za dobrog ljeta dostigao i brojku od 200. 

No brojke mu, prenosi talijanski il Resto del Carlino, nisu bile važne.

- Sve sam ih volio, za svaku sam imao neku nježnost, lijepu misao, prenosi njegove riječi talijanski portal.

Svoju je "karijeru" započeo kao promotor noćnih klubova u Riminiju 70-ih godina, kada mu je bilo 17. Radeći za noćni klub "Blow Up" razgovarao bi sa ženama na ulici nastojeći da ih privuče da dođu u klub.

"Mislim da sam učinio više za promociju turizma u Riminiju nego sto turističkih agencija", izjavio je u jednom razgovoru prije dvije godine.

Kada bi završila ljetna sezona u Riminiju, odlazio je u Skandinaviju, a ondje je bio toliko poznat da se u jednom švedskom gradu nalazi i njegov kip.

Međutim, u zagrljaju djevojke iz istočne Europe preminuo je na svom imanju u Riminiju. Turistkinja je pozvala hitnu službu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti. Talijanski mediji pišu da je to ionako način na koji je htio otići.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.