Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 3
Sutra: 19° 20° 3
24. lipnja 2018.
Bolje polovice

foto Novi igrači Rijeke na Rujevicu stigli s obiteljima: Stižu nam Ena, Ava, Nataša, Ludovica, Seba...

Maxwell Acosty sa suprugom Ludovicom  i petogodišnjim sinom Sebastianom  na lijepim plažama Sardinije
Maxwell Acosty sa suprugom Ludovicom i petogodišnjim sinom Sebastianom na lijepim plažama Sardinije
Autor:
Objavljeno: 6. rujan 2017. u 7:07 2017-09-06T07:07:36+02:00

Zahvaljujući društvenim mrežama dosta toga može se saznati i o obiteljima igrača koji su pojačali redove »Rijeke« kako bi ostvarili što bolji rezultat u Europi

RIJEKA - Desetak novih imena stiglo je u svlačionicu riječkog nogometnog prvoligaša ovoga ljeta. Mnogi od njih u zadnjim danima kolovoza. Trener Matjaž Kek u idućem periodu nastojat će što bolje upoznati nove igrače i ukalupiti ih u momčad, navijači su već odavno pregledali sve dostupne »filmiće« na YouTubeu, a zahvaljujući društvenim mrežama dosta toga može se saznati i o obiteljima igrača koji su dovedeni da ove sezone »Rijeku« zadrže u vrhu HNL-a i odvedu što dalje u Europi.

Instagram profil Ganca Maxwella Acostyja otkrit će da je u braku s atraktivnom Talijankom Ludovicom s kojom ima i petogodišnjeg sina Sebastiana. Mnoge fotografije otkrit će da su se ovoga ljeta ludo zabavljali na lijepim plažama Sardinije.

Maxwell Acosty sa suprugom Ludovicom na lijepim plažama Sardinije

Možda će obitelj Acosty imati prilike upoznati i krasne kvarnerske plaže poput Australca Jasona Davidsona koji je svojevremeno ljetovao na otoku Krku zahvaljujući – hrvatskoj vezi.

Grk Charalampos Mavrias u rodnom Zakintosu izveo je na večeru sestru Sandru

Bivši australski reprezentativac na svojem profilu »pohvalio« se sa suprugom Natašom iz Slavonskog Broda, čija teta je vlasnica vikendice na Krku gdje je Jason svojevremeno ljetovao. Jason i Nataša ponosni su roditelji dvogodišnje Ave, a sudeći po posljednjim fotografijama obitelj lijevonogog beka, koji ima grčko-japanske korijene, mogla bi do kraja godine biti bogatija za još jednog člana.

Jason Davidson i supruga Nataša ponosni su roditelji dvogodišnje Ave, a čini se da do kraja godine stiže još jedan član

Grk Charalampos Mavrias nije tako aktivan na Instagramu, ali se može otkriti da je ovog ljeta u rodnom Zakintosu izveo na večeru svoju sestru Sandru i da je stanku iskoristio kako bi prvi put u životu sjeo u sedlo.

Vinkovačkog napadača Jakova Puljića s rujevičkih tribina će barem privremeno bodriti djevojka Ena, atraktivna zagrebačka studentica.

Vinkovačkog napadača Jakova Puljića s rujevičkih tribina će barem privremeno bodriti djevojka Ena

I ostalim igračima sigurno neće na Rujevici nedostajati podrške obitelji, no svoje najvjernije navijače nisu (barem za sada) željeli otkriti na društvenim mrežama.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka