Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
9. prosinca 2019.
Umjetnost ukrašavanja tijela

Minimalističke tetovaže s citatima najnoviji su trend, a mi smo odabrali 10 najljepših za inspiraciju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 26. rujan 2018. u 7:46 2018-09-26T07:46:26+02:00

Decentne i zavodljive, sa simboličkom porukom, ove neupadljive minimalističke tetovaže sve češće viđamo na Instagramu

Ukrašavanje tijela tetovažama mnogima predstavlja način da izraze svoj stil, životne stavove ili da stvore trajnu uspomenu na nešto ili nekoga uz koga su posebno vezani. Tetovaže su predmet vječne rasprave: dok neki smatraju da je riječ o nepotrebnom obilježavanju tijela, drugima tetovaže predstavljaju formu umjetnosti i jedinstven način da izraze sebe.

Posljednji trend u ukrašavanju tijela koji često viđamo na Instagramu su minimalističke tetovaže s citatima i minijaturnim simbolima. Najčešće se postavljaju na gležnjeve, vrat, zapešća, gornji dio ruke ili ispod grudi. Decentne i zavodljive, sa simboličkom porukom, ove neupadljive minimalističke tetovaže sve češće viđamo na Instagramu, a jednako efektno izgledaju i na muškom i na ženskom tijelu.

Ukoliko volite tetovaže i razmišljate o jednoj, pogledajte najljepše minimalističke tetovaže s citatom koje smo pronašli na Instagramu.

1@winterstone

2tattooluv_

3boomzodat

4fit_fotografka

5little.tattoos4

6winter_stone

7wickynicky

8wittybutton_tattoo

9little.tattoos

10ghinkos

Foto: winterstone, tattooluv_, boomzodat, fit_fotografka, little.tattoos4, winter_stone, wickynicky, wittybutton_tattoo, little.tattoos, ghinkos Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.