Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1n
Sutra: 9° 9° 1n
19. travnja 2019.
Kutak za opuštanje

INSPIRACIJA ZA UREĐENJE Čarobna mjesta za čitanje koje možete postaviti u udobnosti vlastitog doma

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 16. listopad 2018. u 8:00 2018-10-16T08:00:23+02:00

Nema ništa ljepše nego kišni dan ili hladnu jesenski večer provesti uz dobru knjigu i topli napitak u udobnosti doma. Inspirirajte se uz fotografije koje vam donosimo i sami uredite svoju malu oazu za čitanje

"Ako imate vrt i knjižnicu, imate sve što vam je potrebno", rekao je slavni Ciceron a mi smo odabrali najljepša mjesta za čitanje kako bi vas inspirirali da i sami uredite svoj kutak doma za opuštanje i čitanje.

Nema ništa ljepše nego sklupčati se uz toplu vatru kamina i u udobnosti doma ispijati topli napitak uz dobru knjigu.

Vatra daje toplinu svakom domu, a uz dodatak efektnog saga i puno dekorativnih jastuka, sve što vam treba za potpuno opuštanje je šalica toplog čaja i najdraža knjiga.

1v.bookish

2greatwomenread

Volite li čitati po danu, za svoj udobni kutak odaberite prostor blizu prozora koji će vam propuštati prirodno svjetlo. Čitanje uz prozor savršeno je za kišne dane kad vam između dva pročitana retka pogled odluta na prirodu okupanu kišom.

3betterreadingau

4nest_twenty_eight

Dobra ideja je i postaviti stolicu modernog dizajna uz police s knjigama. U kut postavite biljku, a na stolicu čupavi prekrivač od umjetnog krzna koji će djelovati efektno u kombinaciji s modernom, minimalističkom stolicom za čitanje.

5silkreads

6@homepolish

7seatandhutch

Police s knjigama posebno će efektno djelovati u interijerima rustikalnog dizajna kojemu će dodatni šarm dati dekorativne svjetiljke i namještaj modernog dizajna.

8@morgane_aub

9@styledbyohbeauty

I za kraj, pogledajte kako izgledaju čarobna mjesta za čitanje u najluksuznijim modernim stanovima. Prekrasno, zar ne?

10littlecrafthse

12kgtinamarie2

14addictreading

13@onekindesign

Foto: @v.bookish, greatwomenread, silkreads, betterreadingau, nest_twenty_eight, styledbyohbeauty, morgane_aub, homepolish, seatandhutch, littlecrafthse, zoelouisehallahan, kgtinamarie, onekindesign, addictreading Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka