Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. veljače 2019.
Pripreme za novu godinu

Astrološka radionica "Koje su vam poklone pripremile planete u 2017." danas u Rijeci

ilustracija
ilustracija
Autor:
Objavljeno: 16. prosinac 2016. u 0:17 2016-12-16T00:17:09+01:00

Prijave su obavezne, mailom na astroring@gmail.com ili putem Facebook stranice, jer se radi na natalnim kartama osoba koje sudjeluju na radionici

Kakav poklon-bon sprema Saturn Djevicama, Strijelcima, Blizancima i Ribama rođenima od 10. do 20. u mjesecu? Jesu li izvukli konjukciju, opoziciju ili kvadrat, što to uopće znači i što im to, ustvari, donosi?

U čemu će do sredine listopada pretjerivati Jupiter kad su u pitanju Vage, sve dok se konačno ne odluči posvetiti Škorpionima?

Gdje ćete dočekati novu godinu i u čijem društvu? Možda sami?

Kako će retrogradna Venera utjecati na godišnje horoskope rođenih u razdoblju od 5. ožujka do 16. travnja?

Kome će Mars donijeti obilje strasti, a kome manjak energije? Jesu li Strijelci, Jarci i Vodenjaci u prvoj ili drugoj grupi?

I... Još malo o Saturnu koji će krajem 2017. izaći iz znaka Strijelca i otići do Jarca. Ima li razloga za brigu? Hoće li Strijelci odahnuti, a Jarci... Što?

"Koje su vam poklone pripremile planete u 2017. godini" naziv je astrološke radionice što će danas. 16. prosinca, biti održana u Rijeci, u Kružnoj 8, s početkom u 17 sati, a vodi ju astrologinja Dunja Fućak. Prijave su obavezne, mailom na astroring@gmail.com ili putem Facebook stranice, jer se radi na natalnim kartama osoba koje sudjeluju na radionici. Više informacija na web stranici Astroring.com.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!
Započela je modernizacija strukovnog obrazovanja na dobrobit učenika i gospodarstva Republike Hrvatske!

UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!