Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 4
Sutra: 4° 4° 4
22. siječnja 2019.
Mundana astrologija

Analiza društvenih i političkih događanja Damira Jovetića: Vlada se može ozbiljno zaljuljati već u prosincu

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 1. siječanj 2017. u 10:31 2017-01-01T10:31:10+01:00

O proračunu ministra Marića koji je "po svojstvima horoskopa u glavnim karakteristikama prepun štetnih intervencija koja ni minuciozni ministar financija nije predvidio", o tome kad će Ina promijeniti vlasnika, zdravstvenom sustavu, lokalnim izborima..., Damir Jovetić govori za Novi list

Po nizu poslovnih kriterija koje građani već osjećaju, Hrvatska napreduje jer je ušla u generalni trend rasta tijekom 2016. godine, a koji će se nastaviti i u 2017., vjerojatno i 2019. te 2020. godini, s tim da za 2018. za sada možemo reći da je - zbunjujuća. Hrvatska je primorana na napredak. To je, najvećim dijelom, splet okolnosti ili rekli bismo "više sile". Trend se nastavlja i pritiskom zakonodavstva EU, koja želi razlikovati svoje građane od ostatka svijeta i zahtijeva i promjenu regulative u nebrojenim područjima u kojima su naši dosadašnji zakoni izgledali kao recepti za uništavanje vlastitog naroda. Čuvene administrativne "FT1P" formule (fali ti jedan papir, svejedno koji) se polako miču iz sustava još od Milanovićevog doba. Ne zbog efikasnosti, nego zbog digitalizacije i informatizacije kao općeg trenda. Tome unatoč imamo najsporiji internet i još uvijek neprijateljske neprobojnosti tisuća parazakonskih pravilnika, idealnih za manipulacije i nejednakost građana. Redoslijedom, vjerojatno zbog EU, na red pomalo dolazi i taj najveći saboter zemlje - ali sporo, selektivno i po segmentima.

Dio je to astrološke analize društvenih i političkih događanja u zemlji i svijetu što ju je i ove godine, kao i prethodnih 22, napravio riječki astrolog Damir Jovetić, koji ovog puta svoje mundane astro interpretacije neće iznijeti 6. siječnja u Bonaviji na tradicionalnom godišnjem susretu sa zaljubljenicima u astrologiju ili onima koji ju propituju ili osporavaju, već će ubuduće na pitanja poput „što o zbivanjima u Hrvatskoj i svijetu kažu zvijezde, je li svijet na pragu velikih promjena“, odgovarati u emisiji Global cyber astro HR Radija Rijeke, posvećenoj globalnim temama, a napominje i da će ga kao i do sada veseliti upiti, diskusije, prijedlozi za analizu, mišljenja i interpretacije, kao i dobronamjerne kritike koje, s naznakom „globalne“, budu upućene na mail damir.jovetic@gmail.com. Mundanim astrološkim interpretacijama bit će posvećena i stranica www.astroprognoze.com.

O proračunu ministra Marića koji je "po svojstvima horoskopa u glavnim karakteristikama prepun štetnih intervencija koja ni minuciozni ministar financija nije predvidio", o tome kad će Ina promijeniti vlasnika, zdravstvenom sustavu, lokalnim izborima..., Damir Jovetić govori za Novi list, a mundanu prognozu moći ćete pročitati u Novom listu, već u ponedjeljak, 2. siječnja. 

- U protekloj je godini bilo vidljivo trajanje same Vlade, kao i repriza rezultata izbora za Sabor. Sabor je postao važan, kako u parlamentarnoj demokraciji i treba biti. Trajanje vlasti kroz saborsku stabilnost vjerojatnije je kroz cijeli mandat, dok se Vlada može ozbiljno zaljuljati već u prosincu 2017. i u 2018. godini, kaže Jovetić.

Opširnije u Novom listu, u ponedjeljak, 2. siječnja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka