Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 4
Sutra: 18° 18° 4
17. listopada 2019.
Kolekcija vjenčanica

foto Homage djetinjstvu i nevinosti ljubavi: Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka

Foto Decker&Kutić
Foto Decker&Kutić
Autor:
Objavljeno: 6. veljača 2018. u 10:32 2018-02-06T10:32:00+01:00

Minimalistička kulisa u bijelom i ružičastom tonu, igra pomalo filmskim svjetlom te atraktivan model azijskog podrijetla, Caroline Hu izvrstan su recept za još jednu neočekivanu Alduk modnu kampanju

Svaka nova sezona i kolekcija s Alduk potpisom nosi nova iznenađenja koja nas opetovano zaljubljuju u estetiku i kvalitetu, inovativnost i posebnost ovog modnog dizajnera koji svoj brend i projekte predstavlja na izrazito poseban, promišljen i netipičan način. Dokaz tomu jest i nova kolekcija Alduk vjenčanica za sezonu proljeće/ljeto 2018. koja je unijela dašak svjetske mode i tendencija u pomalo uspavanu domaću modnu scenu.

Kako prezentirati kolekciju vjenčanica na poseban način, ispričati unikatnu modnu priču i to na najvišoj estetskoj razini vrlo dobro znaju poznati modni dizajner Ivan Alduk i fotografski dvojac Decker&Kutić.

Foto Decker&Kutić

Minimalistička kulisa u bijelom i ružičastom tonu, igra pomalo filmskim svjetlom te atraktivan model azijskog podrijetla, Caroline Hu izvrstan su recept za još jednu neočekivanu Alduk modnu kampanju. No, kao da to nije dosta, dizajner i njegov tim su odlučili stvoriti pravu bajkovitu kulisu začudne atmosfere dizajnom i izradom bijelog predimenzioniranog plišanog medvjedića kao homage djetinjstvu i nevinosti ljubavi. Nadasve originalna, posebna i očaravajuća ideja koja je novu kolekciju Alduk vjenčanica prezentirala na poseban način, a sam modni brend još jednom smjestila u sam kreativni vrh.

Foto Decker&Kutić

– Htjeli smo nešto novo, drukčije, kvalitetno, filmski i posebno. Alduk vjenčanice su takav proizvod koji je posebno osmišljen i s ljubavlju stvaran stoga takve moraju biti i kampanje koje ga prezentiraju, a dvojac Decker&Kutić je objeručke prihvatio moj stav i energiju koja nas iz projekta u projekt gura u neka nova neotkrivena područja. S njima je svaka suradnja izvrsno iskustvo kojim ispisujemo predivne stranice hrvatske mode i stvaramo ovakve čudesne projekte, izjavio je Ivan Alduk.

Foto Decker&Kutić

Novu kolekciju Alduk vjenčanica karakteriziraju posebne 3D tkanine ručno vezene sitnim biserima i decentnim perjem, naglašena silueta i funkcionalnost koja je osovina Alduk Bridal kolekcije.

Foto Decker&Kutić

– Ova kolekcija je posebna po doista najfinijim tkaninama bogate teksture, a po prvi put smo se poigrali i teksturom perja koja daje poseban moment visoke mode i chic prizvuk svakoj mladenki. Vjenčanice s mojim potpisom su povrh svega moderne, bez kiča i tako prepoznatljiva Alduk potpisa, dodao je Ivan.

Foto Decker&Kutić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.