Mitovi i zablude

U četvrtak, 11. svibnja u KuHarmoniji ekskluzivna radionica Bezglutenska prehrana

P. N.

Iako je bezglutenska prehrana do sada pretežno bila rezervirana za oboljele od celijakije, moderno doba donijelo je mnoge promjene u prehrambenim navikama. Zato je bitno, prije nego definiramo svoj osobni odabir, prikupiti što više provjerenih informacija iz stručnih izvora kako bi izbjegli neželjene posljedice



Bezglutenska prehrana sve je prisutnija, ali još uvijek često krivo interpretirana. Na predavanju u četvrtak, 11. svibnja od 18 do 21.30 sati u KuHarmoniji u Verdijevoj 11 u Rijeci, strani i domaći stručnjaci razjasnit će mitove i zablude o glutenu, definirati prednosti i nedostatke bezglutenske prehrane, te postaviti ispravne temelje za sve koji su zainteresirani za ovaj oblik prehrane u svakodnevnom životu. Osim predavanja, polaznike naravno očekuje i tečaj kuhanja kako bi vlastitim rukama osjetili koliko lako može biti – ako znaš kako! 


Iako je bezglutenska prehrana do sada pretežno bila rezervirana za oboljele od celijakije, moderno doba donijelo je mnoge promjene u prehrambenim navikama. Zato je bitno, prije nego definiramo svoj osobni odabir, prikupiti što više provjerenih informacija iz stručnih izvora kako bi izbjegli neželjene posljedice.


U goste dolaze: Kristian Kozmić, majstor kuhar, GlutiNe, prva specijalizirana gluten free trgovina u Hrvatskoj, s riječkom adresom, koja će sudionike počastiti proizvodima za degustaciju, LT Africa Teff, vlasnik i export manager ove talijanske tvrtke otkrit će zbog čega su baš oni jedini certificirani uvoznik tefa iz srca Afrike, te zašto je teff žitarica budućnosti, uz podršku NutriFito konzaltinga za prehranu.




Ova radionica kombinacija je stručnih informacija i iskustva iz prve ruke, te svim zainteresiranim pojedincima, bez obzira na prethodno znanje, nudi zaokruženu priču o glutenu i prehrani bez njega. Cijena: 290 kn. Prijave se primaju  na [email protected]