PRAVA POSLASTICA

PIK-ova pinca, baš kao domaća

P. N.

Produžena fermentacija omogućuje PIK-ovoj pinci da bude što dulje svježa

Produžena fermentacija omogućuje PIK-ovoj pinci da bude što dulje svježa

Prošle godine PIK je poboljšao recepturu tradicionalne domaće pince, bogatog mirisa i okusa bez umjetnih aroma i zaslađivača. Njihova mirisna i mekana pinca priprema se ručno kao i nekad, po poboljšanom receptu naših nona



Bliži se vrijeme Uskrsa, a to je vrijeme kada nas emocije vežu za domaću pincu, onakvu kakve su je pravile naše none, s puno ljubavi i pažnje, i s najboljim sastojcima.


Prošle godine PIK je poboljšao recepturu tradicionalne domaće pince, bogatog mirisa i okusa bez umjetnih aroma i zaslađivača. Njihova mirisna i mekana pinca priprema se ručno kao i nekad, po poboljšanom receptu naših nona, od domaćeg Tonka maslaca, odabranih svježih jaja te mnogo ukusnih grožđica. Produžena fermentacija omogućuje joj da bude što dulje svježa, ali bez dodanih aditiva i suvišnih e-brojeva.





Nastojeći pratiti potrebe i želje  vjernih potrošača, a ne dirajući u tradiciju i kvalitetu, samo su malo doradili, tj. ušminkali dragu nam gospođu Pincu. Poboljšana receptura i puno ljubavi i truda pekara i pekarica daju vrhunske rezultate. Bez njih ni PIK ne bi bio ono što jest: vjeran partner koji vas svakog jutra čeka sa mirisnom pinkom kruha i vrhunskim slasticama. Zato se raduju svakom osmjehu koji njihovi proizvodi izmame na lica kupaca, ne samo tijekom uskršnjeg doručka nego i svakoga dana.



Vrijedne ruke riječkih pekara učinile su od pince pravu poslasticu, i tako već preko 70 godina, pa neka i ovog Uskrsa bude spremna za blagoslov i za vaš blagdanski stol. Sretan Uskrs od srca vam želi PIK Rijeka.