Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 31
Sutra: 18° 20° 2
22. lipnja 2018.
Personalizirani pokloni

foto Svinjice, sobovi, oblaci, miševi i mačke naglavačke na uskršnjoj gozbi kod Little Miss Puu

Svinjice, sobovi, oblaci, miševi i mačke naglavačke na uskršnjoj gozbi kod Little Miss Puu
Svinjice, sobovi, oblaci, miševi i mačke naglavačke na uskršnjoj gozbi kod Little Miss Puu
Autor:
Objavljeno: 16. travanj 2017. u 8:22 2017-04-16T08:22:00+02:00

Daske od bukovog drveta često na dar dobivaju ljubitelji dobre hrane, parovi za početak zajedničkog života, prijatelji kao suptilni znak  da unaprijede kulinarske vještine ili na poklon za rođendan ili kakvu važnu obljetnicu

00000puu (1)

Zagrebački brend Little Miss Puu ovih uskršnjih blagdana donosi pravu gozbu i veselje na stolove ljubitelja dobre hrane i još originalnijeg posluživanja iste. Ponudu atraktivnih kuhinjskih daski obogatili su, naime, novim oblicima. Okrugle, pravokutne, daske u obliku svinjice, soba,  oblaka, miša, mačke, ribe, te naravno uskršnjeg zeca veselit će sve ljubitelje personaliziranih poklona posebno zbog mogućnosti što se na svaku dasku koju odaberu može ispisati željena poruka.

Little Miss Puu daske ručno su izrađene od bukovog drveta, a često ih biraju kao poklon za ljubitelje dobre hrane, bračnim parovima za početak zajedničkog života, kao suptilni znak prijateljima da unaprijede svoje kulinarske vještine ili jednostavno kao dar za rođendan ili kad se obilježavaju važni datumi i obljetnice.

- Vjerujemo da ljubav ide i kroz želudac pa smo kreirali daskice koje mogu imati ime, inicijale, poruku boljoj polovici, te koje će se rado koristiti kod pripremanja ili posluživanja jela, kaže kreativna Ivana Kelčec-Suhovec, koja stoji iza ovog brenda.

Što se sve nudi saznati se može na Facebook profilu @LittleMissPuu te na Instagramu, a osim spomenutih daski za rezanje i posluživanje, ovaj je brend poznat i po jedinstvenim poklonima za novorođenčad i ponosne roditelje. Jer, Little Miss Puu namijenjen je djeci i odraslima, a u ponudi su predmeti kojima se mogu obilježavati važni trenuci u životima pojedinaca: rođenja, krštenja, useljenja, vjenčanja i slično.

Kocke s pričom

- Naši proizvodi su i za velike i za malene. Svi imamo trenutke koje vrijedi zapamtiti i ovjekovječiti, tako da se kod nas mogu pronaći pokloni za najmanje, ali i za odrasle. Svaki proizvod nastaje u suradnji s klijentom. Slušam njihove želje, dodam nešto svoje i tako nastaje poklon kojim smo zadovoljni i oni i ja. Za jedno vjenčanje pripremili smo originalnu uspomenu na taj poseban dan: mnoštvo srca raznih veličina na koja su gosti upisivali želje mladencima te ih potom ubacili u ukrasni okvir koji, vjerujem zauzima posebno mjesto u domu tog para. Unikatni poklon paketić radili smo i za malog Jana. Drvenu kutiju ispunili smo personaliziranim stvarčicama za mališana i njegove roditelje, kaže Kelčec-Suhovec.

pu

00000puu (11)

Najprodavanije su zasad drvene „kocke s pričom“, a u ponudi su tri vrste - Birth block, kocka koja sadrži informacije o rođenju djeteta i anegdote vezane uz taj događaj, zatim kocka Once upon a time, koja na šest ploha „priča“ o osobi kojoj se kocka daruje, te za one malo veće Love story block, koju je Ivana prvo smislila kao poklon svom suprugu za godišnjicu braka, a na njoj se konkretno nalazi datum njihovog vjenčanja, stihovi pjesme na koju su prvi put zaplesali i tako to. Zaljubljeni parovi na njoj primjerice mogu zabilježiti datum upoznavanja i što već požele, a od posebnog im je značaja.

Avantura počinje

Devet mjeseci slatkog iščekivanja uz dnevnik trudnoće Trudna i predivna namijenjen je budućim majkama, a sastoji se od 29 kartica koje osim za praćenje trudnoće, rasta bebe i trbuha mogu poslužiti i kao rekvizit za fotografiranje. Zamišljene su kao poklon omiljenim trudnicama i kao uspomena na to zaista posebno, drugo stanje kad nije lako ni njima koje iščekuju, ni onima oko njih. Možda će biti lakše uz prikladnu šalicu The adventure begins, avantura počinje.

00000puu (15)

Drugi set kartica zatrebat će „novopečenim“ majkama, a zove se Moja prva godina i sastoji se od 47 humoristično-realističnih poruka, koje također služe za bilježenje važnih trenutaka te kao rekvizit za fotografiranje. Tu su i bodiji i majice s natpisom „Bok ja sam...“, kutije koje omogućavaju da se na jednom mjestu čuvaju „prve uspomene“. Tako se u njih mogu spremiti prvi zubić, uvojak kose, bolnička narukvica iz rodilišta..., dok zaljubljeni mogu čuvati ulaznice kad su prvi put zajedno otišli u kino, na koncert, drage im fotografije i slično.

I onda naravno pitanje, kako je to sve počelo?

- Ideja je nastala iz želje da ovjekovječim velike stvari koje se zbivaju u životu moje djece. Počelo je izradom krpenih lutkica, pa se proširilo na drvene kocke, odjeću... Željela sam stvoriti originalnu uspomenu koja će ujedno biti pogodna i za igru, a istovremeno i ukras u njihovoj sobi. Tako su nastale kocke koje pričaju priču o njima i njihovom životu. Većina proizvoda je od drveta jer sam oduševljena drvom koje, iako je tako jednostavno, može predstavljati toliko toga. Sav materijal koji koristimo je iz Hrvatske.

E, a kako je nastao naziv Little Miss Puu?

- Puu dolazi od moje poštapalice „pu pu puu“ kojom sam, potpuno nesvjesno, izražavala sreću kad bi se dogodili neki trenutci, situacije, ljudi. Okolina je također počela koristiti taj zvuk, a mene ponekad i nazivati Pupi Puu, a kako sam ovim brendom željela ponuditi baš tu sreću i veselje koju sam dočaravala sa „pu pu puu“, tako je nastao naziv, prisjeća se Ivana, koja inspiraciju pronalazi...

- U svemu oko sebe. Polazim od „što bih ja voljela dobiti, imati“ i tako nastaju novi proizvodi. Sve što radim i prodajem je ono što bih i sama voljela dobiti.

00000puu (6)

00000puu (5)

00000puu (12)

00000puu (2)

00000puu (10)

00000puu (18)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka