Grad: Rijeka
Danas: 26° vedro
Sutra: 6° 25° vedro
17. listopada 2017.

Potencijal kestena u slanim jelima: Kostanji s ravijolima, palentom, ombolom, i - ružmarinom!

Slaba je u nas tradicija maštovitog i raznolikog korištenja kestena u gastronomiji, iako je njihov potencijal velik. Maštovitije ga se može koristiti i u slatkim jelima, ali pogotovo u slanim

KAKO NAPRAVITI DOBAR AJVAR 'Mi Leskovčani smo od paprike napravili sve što se moglo napraviti'

Znate zašto su Leskovčani smislili roštilj!? E pa, ja volim u šali reći da su Leskovčani smislili roštilj da bi mogli prodavati salate. Jer imamo povrća u izobilju. U Srbiji kad kažu nekom da je pa...

"Svačija tetka pravi najbolji": Zašto je ajvar izvor trajnih "neslaganja" na Balkanu