Udruga RODA opet u akciji

Rasprodaja rabljene dječje odjeće, obuće, opreme i igračaka u subotu na Zagrebačkom velesajmu

Portal Novilist.hr

Opremite svoju djecu za malo novca, nabavite sve što vam je potrebno za djecu od rođenja do 12 godina – odjeća, cipele, igračke, krevetići, sjedalice, kolica, nosiljke, platnene pelene, bicikli i sve ostalo što dugoj djeci više nije potrebno, a vašoj će jako dobro doći



ZAGREB Udruga RODA – Roditelji u akciji – ponovo organizira jesensko-zimsku Rasprodaju rabljene dječje odjeće, obuće, opreme i igračaka u subotu na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7a (kod glavnog ulaza) od 9 do 13 sati.


   Opremite svoju djecu za malo novca, nabavite sve što vam je potrebno za djecu od rođenja do 12 godina – odjeća, cipele, igračke, krevetići, sjedalice, kolica, nosiljke, platnene pelene, bicikli i sve ostalo što dugoj djeci više nije potrebno, a vašoj će jako dobro doći. Sve što se prodaje prolazi strogu kontrolu kvalitete, a cijene su ograničene (npr. na Rodinoj rasprodaji ne možete kupiti dječju jaknu za 100 kuna, jer je najviša dopuštena cijena za jaknu 70 kuna, bez obzira na marku – to znači da zimsku jaknu za svoje dijete možete kupiti i za 20-30 kuna!).


   Rodina rasprodaja nije namijenjena samo djeci – budući roditelji, posebno buduće mame, na rasprodaji mogu pronaći i nešto za sebe (trudničku odjeću i raznoraznu opremu i pomagala za lakše roditeljstvo). Moto je Rodine rasprodaje »Ne bacaj, recikliraj!«. Stoga ne trošite novac na novo, nego dođite i reciklirajte uporabljivo i uščuvano staro.