Drage uspomene

Eko igračke: Drvene slagalice, puzzle, držači za knjige, vješalice…

Portal Novilist.hr

Drveni slonići

Drveni slonići

Igračke, ukrasni i uporabni predmeti izrađuju se ručno, od johina drveta i jedinstvenog su izgleda

Obitelj Adamović već četrnaest godina s puno ljubavi i pažnje izrađuje razne igračke, slagalice, vješalice, ukrase za dječje sobe, police, drvena slova idealna za učenje abecede, pa čak i dvorce različitih dimenzija. Igračke, ukrasni i uporabni predmeti izrađuju se ručno, od johina drveta i jedinstvenog su izgleda.    

Dok se ukrasi i uporabni predmeti po želji mogu kupiti bojani posebnim eko-bojama, koje su neškodljive za djecu, ili nebojani kako bi se njihovim ukrašavanjem poticala dječja mašta i kreativnost, sve su igračke nebojane, trajnije su od »konfekcijskih« i jednog dana mogu biti draga uspomena koja budi sjećanja na djetinjstvo. 


Novije u ponudi su primjerice drvene ručke za torbe što je korisna informacija za kreativce koji sami izrađuju modne dodatke, ali i za one koji žele spasiti neku staru torbu, te drvene igračke za pse, kao što je na primjer kost u kojoj se krije nagradica što će bar na neko vrijeme zabaviti vašeg kućnog ljubimca.


    Obrt za eko-igračke obitelji Adamović godinama surađuje s Udrugom roditelja djece sa spinalnom mišićnom atrofijom i traheostomama SMA.T, te s  Udrugom roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali princ na način da se akcijom »Igračka za jednu kunu« prikupljaju sredstva za rođendanske poklone za djecu, a želja im je i da njihovi proizvodi budu dostupni besplatno barem onima kojima su najpotrebniji: vrtićima, školama, djeci u bolnicama…




Više o spomenutoj akciji možete saznati putem internet stranice www.ekoigracke.com, putem koje možete i iz kataloga odabrati i kupiti željene eko-igračke, te na njihovoj Facebook stranici www.facebook.com/ekoigracke. Uvjerite se i sami da su cijene njihovih proizvoda povoljne, a za razliku od igračaka kupljenih u supermarketima, ove imaju – “dušu”.


    Adamovići su posebno ponosni na likovne radionice bojanja ukrasa, izrade igračaka i pripreme lutkarskih predstava koje povremeno organiziraju u dječjim vrtićima i nižim razredima osnovnih škola.


Potražite ih na adresi: Obitelj Adamović, A. G. Matoša 5, 10310 Ivanić Grad, kontaktirajte ih putem e-maila [email protected] ili ih nazovite na 01/2882-648 i 098/515-320 i saznajte što vas zanima.