Bečka škola

Velika bolnica u Beču: S autodilerom – šamanom ugovorili blokiranje “štetnih energetskih valova” za 95 tisuća eura

Hina

foto: Reuters

foto: Reuters

"Stručnjak" kojega je bolnica angažirala da energetski očisti potpuno novu zgradu potpisao je s medicinskom ustanovom ugovor na 95.000 eura.Projekt je obustavljen pošto je afera procurila u javnost na gradilištu bolnice koja treba biti svečano otvorena krajem godine.



BEČ – Austrijske sanitarne vlasti ostale su zatečene, a mediji se odlično zabavljaju na račun ugovora vrijednog 95.000 eura koji je velika bolnica u Beču potpisala s “lovcem na štetne valove” angažiranim da “energetski pročisti” novosagrađenu bolničku zgradu.


Svoju je riječ o aferi rekla i bečka biskupija koja je ocijenila na Twitteru kako nije trebalo angažirati skupog “lovca” na negativne energetske valove jer bi “crkveni blagoslov bio sasvim dovoljan i k tome jeftiniji”.


“Stručnjak” kojega je bolnica angažirala da energetski očisti potpuno novu zgradu potpisao je s medicinskom ustanovom ugovor na 95.000 eura.




Projekt je obustavljen pošto je afera procurila u javnost na gradilištu bolnice koja treba biti svečano otvorena krajem godine.


Energetski “stručnjak” zapravo je koncesionar za automobile koji se dodatno bavi “neutraliziranjem protoka neprirodne energije”.


On je oko bolnice trebao postaviti zaštite koje bi blokirale negativnu energiju, piše tabloid Krone Zeitung.