Incident u tijeku

TALAČKA KRIZA U ENGLESKOJ Naoružani muškarac zatočio taoce u kuglani u Nuatonu

Hina

Ilustracija Reuters

Ilustracija Reuters

Nepotvrđena izvješća na društvenim mrežama govore da se radi o naoružanom muškarcu koji drži taoce u kuglani. Očevici prenose da je područje blokirano i da kompleks nadlijeću policijski helikopteri



Britanska policija pozvala je u nedjelju građane da ne prilaze sportskom centru u gradu Nuneatonu zbog »incidenta koji je u tijeku«, prenose agencije. Ne navodeći pojedinosti, policija je na Tweeteru objavila da su snage sigurnosti upućene u kompleks u središnjoj Engleskoj.


NOVO! 22:30 – Britanska policija je intervenirala u sportskom centru u gradu Nuneatonu u središtu Engleske i privela muškarca koji je kao taoce držao dvojicu djelatnika, objavio je direktor kuglane.


»Policija je zauzela zgradu i naoružani muškarac je uhićen i odveden«, rekao je za BBC Mehdi Afshar, direktor kuglane. Dvojica djelatnika su bili taoci tog muškaraca, za kojeg je direktor rekao da je partner ili bivši suprug jedne djelatnice. Policija je brzo objavila da nije riječ o terorizmu i potvrdila privođenje muškarca nakon što su kuglana i okolica evakuirani. U sportskom centru Bermuda Park se nalaze zabavni park za djecu, restoran, kuglana, sportska dvorana i hotel.




Nepotvrđena izvješća na društvenim mrežama govore da se radi o naoružanom muškarcu koji drži taoce u kuglani. Očevici prenose da je područje blokirano i da kompleks nadlijeću policijski helikopteri.


Britanska policija objavila je u nedjelju da »incident koji je u tijeku« u sportskom centru u središnjoj Engleskoj nije povezan s bilo kakvom »terorističkom aktivnošću«.


Britanska policija pozvala je građane da ne prilaze sportskom kompleksu u gradu Nuneatonu, a jedan je očevidac za Sky News rekao da naoružani muškarac drži kao taoce više ljudi u kuglani. Policija nije potvrdila ta izvješća.


»Policijski časnici bave se incidentom koji je u tijeku u Bermuda Parku, u Nuneatonu, i potvrđuju da taj incident nije povezan s bilo kakvom terorističkom aktivnošću«, objavila je policija na Twitteru.


Ne navodeći pojedinosti, policija je na Tweeteru objavila da su snage sigurnosti upućene u kompleks u središnjoj Engleskoj.