Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1n
Sutra: 12° 12° 1n
24. ožujka 2019.
Nagodili se

Srbijanski državljani priznali sudjelovanje u pripremi terorističkih napada u Podgorici

Foto: REUTERS
Foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 27. siječanj 2017. u 13:43 2017-01-27T13:43:59+01:00

Prema saznanju podgoričkog lista »Pobjeda«, zbog sudjelovanja u pripremi terorističkih napada u Podgorici u pritvoru je još 10 osumnjičenih

PODGORICA – Trojica srbijanskih državljana, koji se terete da su sudjelovali u pripremanju terorističkih napada 16. listopada prošle godine ispred crnogorskog parlamenta, ponovno su na slobodi nakon što su se nagodili s Tužiteljstvom priznavši krivnju i prihvativši po pet mjeseci zatvora, pišu u petak podgorički mediji.

Oni su priznali da su bili članovi kriminalne organizacije koja je u izbornoj noći planirala kaos ispred crnogorskog parlamenta, zauzimanje institucija i likvidaciju tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Prema saznanju podgoričkog lista »Pobjeda«, zbog sudjelovanja u pripremi terorističkih napada u Podgorici u pritvoru je još 10 osumnjičenih.

Tužiteljstvo je navodno spremno i s njima potpisati sporazum o priznanju krivnje, no ne i s bivšim zapovjednikom srpske žandarmerije Bratislavom Dikićem, kojega Tužiteljstvo sumnjiči da je glavni organizator skupine terorista, zajedno s dvojicom ruskih državljana za kojima je raspisana međunarodna tjeralica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown