Uznemirujuća snimka

Šokantna snimka ubojstva investitora u Beogradu: Umirovljenica ga likvidirala kao profesionalni ubojica

P. N.

foto: screenshot youtube

foto: screenshot youtube

Srbijanski mediji nakon ubojstva izvijestili su da je ubijeni investitor bio dobro poznat policiji, da je devet puta osuđivan za različita kaznena djela, ali nikad nije zbog toga završio niti dana u zatvoru. 



Srbijansku javnost početkom mjeseca šokirao je zločin koji se odigrao u beogradskoj gradskoj četvrti Zvezdara, gdje je umirovljenica Stojanka Stojanović, stara 70 godina, na ulici likvidirala građevinskog poduzetnika i investitora Zorana Trifunovića. S njime se, naime, sporila oko zemljišta na kojem je Trifunović želio graditi peterokatnicu, pri čemu je, tvrdi umirovljenica, u više navrata prijetio njoj i cijeloj njezinoj obitelji. Sin umirovljenice koja je pištoljem likvidirala građevinskog poduzetnika medijima je otkrio da mu je majka kasnije rekla da više naprosto nije mogla izdržati pritisak investitora.


Srbijanski mediji nakon ubojstva izvijestili su da je ubijeni investitor bio dobro poznat policiji, da je devet puta osuđivan za različita kaznena djela, ali nikad nije zbog toga završio niti dana u zatvoru. Ubijeni Trifunović poznat je, također, široj srbijanskoj javnosti, jer je prije nekoliko godina u medijima je objavljen slučaj premlaćivanja cijele jedne obitelji koja se sa poduzetnikom i investitorom također sporila oko zemljišta za gradnju. U kuću te obitelji upalo je desetak muškaraca, demolirali su sve što im je došlo pod ruku, a članove obitelji su pretukli. Protiv ubijenog investitora na sudu su se vodili i postupci zbog klevete, kršenja zakona o gradnji, neovlaštenog korištenja autorskih djela, falsificiranja isprava, iznude, nanošenja teških tjelesnih ozljeda.


Zbog svega toga, unatoč činjenici da je likvidirala čovjeka, znatne simpatije javnosti bile su na strani ubojice Stojanke Stojanović, kojoj je određen jednomjesečni pritvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i straha od mogućeg ponavljanja kaznenog djela. U srbijanskim medijima jučer je objavljena i eksplicitna snimka ubojstva, na kojoj se vidi kako starija žena s kačketom na glavi na ulici prilazi Trifunoviću, vadi iz torbe pištolj i puca mu iz blizine u vrat. Nakon što je žrtva pala, Stojanka Stojanović ispalila je u nju još dva metka, jedan u stomak, a drugi u glavu. Kad ne bismo znali priču koja stoji iza ovog snimka, svakako bismo mogli pomisliti da je riječ o profesionalnoj mafijaškoj egzekuciji.