Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 3
Sutra: 19° 19° 3
22. travnja 2019.
Dozvola za oružje i rasizam

ŠOKANTNI VIDEO Crnoputi dječak se izgubio i pokucao mu na vrata. On je izletio iz kuće i zapucao na njega puškom

YouTube screenshot
YouTube screenshot
Objavljeno: 14. listopad 2018. u 8:09 2018-10-14T08:09:00+02:00

Cijeli je događaj snimila i sigurnosna kamera na Zeiglerovoj kući. Na snimci je jasno da se, suprotno navodima optuženog u obrani, mladić nije šuljao oko kuće te da metak nije slučajno ispaljen jer se Zeigler, navodno, spotaknuo.

Sud u Michiganu sudi umirovljenom vatrogascu koji je pucao na crnog 14-godišnjeg dječaka koji je pokucao na vrata njegova doma, prenosi NBC News.

Dječak je u travnju ove godine propustio školski autobus i odlučio krenuti pješke, no putem se izgubio. Kako sa sobom nije imao mobitel, pokucao je na jedna od obližnjih vrata. Vidjevši crnog mladića, supruga Jeffreyja Zeiglera prepala se i pozvala muža koji je bio u drugoj sobi, kao i policiju s pretpostavkom da mladić želi opljačkati njihovu kuću.

Na to je Jeffrey Zeigler uzeo oružje i zapucao na 14-godišnjeg mladića koji je pobjegao glavom bez obzira, umalo primivši metak.

Cijeli je događaj snimila i sigurnosna kamera na Zeiglerovoj kući na kojoj je jasno da se, suprotno navodima optuženog u obrani, mladić nije šuljao oko kuće te da metak nije slučajno ispaljen jer se Zeigler, navodno, spotaknuo.

Odlukom suda 53-godišnji stanovnik Michigena optužen je za pokušaj uzrokovanja teže tjelesne ozljede i posjedovanje oružja u počinjenju krivičnog djela. Premda je optuženi primarno osumnjičen za pokušaj ubojstva, sud je ustvrdio da Zeigler nije imao namjeru ubiti Brennana Walkera.

Izricanje trajanja presude slijedi u studenom ove godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš