Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
12. prosinca 2018.
"Savjest konzervativaca"

SEKSAO SE S MUŠKARCEM Republikanac koji je "mrzio" gayeve se povlači nakon što je ulovljen na djelu

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 18. studeni 2017. u 17:54 2017-11-18T17:54:47+01:00

Goodman je nakon skandala priopćio kako se povlači iz političkog života, istaknuvši kako »svi unose svoje osobne borbe i iskušenja u javni život«, te da se »kaje zbog svojih postupaka«, piše Independent

Konzervativni zastupnik republikanaca u Ohaju koji je često isticao svoje protivljenje homoseksualnoj zajednici dao je ostavku nakon što je ulovljen u spolnom odnosu s muškarcem u svom uredu, piše u subotu britanski Independent.

Wes Goodman, 33-godišnji zastupnik republikanaca u parlamentu Ohaja, tijekom svoje karijere promovirao je »obiteljske vrijednosti« i govorio protiv LGBT zajednice, te je suprug je zamjenice direktorice godišnjeg skupa protiv abortusa poznatog kao »Hod za život«.

Taj je konzervativac kojeg se smatralo »savjesti konzervativnog pokreta« ulovljen u uredu u spolnom odnosu s muškarcem koji nije njegov zaposlenik, prenosi britanski list.

Ostavku je podnio nedugo nakon susreta s republikanskim čelnicima, a kao razlog za to naveo je »neprikladno ponašanje«.

Goodman se na Twitteru predstavlja kao »kršćanin, Amerikanac, konzervativac, republikanac i suprug«, te je često tvrdio kako se »prirodni brak« događa između muškarca i žene.

»Zdrave, živahne, uspješne obitelji koje poštuju vrijednosti su izvor ponosne povijesti Ohaja i ključ za njegovu buduću veličinu«, bio je njegov slogan tijekom političke kampanje.

Goodman je nakon skandala priopćio kako se povlači iz političkog života, istaknuvši kako »svi unose svoje osobne borbe i iskušenja u javni život«, te da se »kaje zbog svojih postupaka«, piše Independent.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka