"Savjest konzervativaca"

SEKSAO SE S MUŠKARCEM Republikanac koji je “mrzio” gayeve se povlači nakon što je ulovljen na djelu

Hina

Reuters

Reuters

Goodman je nakon skandala priopćio kako se povlači iz političkog života, istaknuvši kako »svi unose svoje osobne borbe i iskušenja u javni život«, te da se »kaje zbog svojih postupaka«, piše Independent



Konzervativni zastupnik republikanaca u Ohaju koji je često isticao svoje protivljenje homoseksualnoj zajednici dao je ostavku nakon što je ulovljen u spolnom odnosu s muškarcem u svom uredu, piše u subotu britanski Independent.


Wes Goodman, 33-godišnji zastupnik republikanaca u parlamentu Ohaja, tijekom svoje karijere promovirao je »obiteljske vrijednosti« i govorio protiv LGBT zajednice, te je suprug je zamjenice direktorice godišnjeg skupa protiv abortusa poznatog kao »Hod za život«.


Taj je konzervativac kojeg se smatralo »savjesti konzervativnog pokreta« ulovljen u uredu u spolnom odnosu s muškarcem koji nije njegov zaposlenik, prenosi britanski list.




Ostavku je podnio nedugo nakon susreta s republikanskim čelnicima, a kao razlog za to naveo je »neprikladno ponašanje«.


Goodman se na Twitteru predstavlja kao »kršćanin, Amerikanac, konzervativac, republikanac i suprug«, te je često tvrdio kako se »prirodni brak« događa između muškarca i žene.


»Zdrave, živahne, uspješne obitelji koje poštuju vrijednosti su izvor ponosne povijesti Ohaja i ključ za njegovu buduću veličinu«, bio je njegov slogan tijekom političke kampanje.


Goodman je nakon skandala priopćio kako se povlači iz političkog života, istaknuvši kako »svi unose svoje osobne borbe i iskušenja u javni život«, te da se »kaje zbog svojih postupaka«, piše Independent.