Monstrum između Argente i Molinelle

Rus Vaclavic ili Srbin Fehrer: Talijanska policija u potrazi za ubojicom koji ima dva identiteta

P. N.

Zloglasni kriminalac ima i svoj facebook profil na kojem se prikazuje kao pristojna osoba, koja živi u Valenciji u Španjolskoj i ničime ne odaje svoju pravu narav / Foto Corriere

Zloglasni kriminalac ima i svoj facebook profil na kojem se prikazuje kao pristojna osoba, koja živi u Valenciji u Španjolskoj i ničime ne odaje svoju pravu narav / Foto Corriere

Policija pretresa 15 četvornih kilometara u području između Argente i Molinelle u potrazi za opasnim ubojicom



Talijanska policija pokrenula je opsežnu potragu za muškarcem koji ima najmanje dva identiteta. Traženi kriminalac poznat je naime kao Igor Vaclavic “Rus” ali  i kao Ezechiele Norberto Fehrer – Srbin rođen u Subotici, piše Corriere della Sera.


Za njim je u Italiji raspisana tjeralica zbog dva ubojstva: navodno je ubio ekološkog nadzornika Valeria Verrija u subotu u Mezzanu, te konobara Davidea Fabbrija u mjestu Budrio pred tjedan dana.


Igor ili Ezechiele tražen je i u Srbiji zbog pljačke i silovanja.




I dok istražitelji u Ferrari vode istragu o Igoru Vaclavicu, oni u Bologni istražuju gdje se nalazi Ezechiele Norberto Fehrer – što je najvjerojatnije njegovo pravo ime.


Uglavnom, policija pretresa 15 četvornih kilometara u području između Argente i Molinelle u potrazi za opasnim ubojicom.


Zloglasni kriminalac ima i svoj facebook profil na kojem se prikazuje kao pristojna osoba, koja živi u Valenciji u Španjolskoj i ničime ne odaje svoju pravu narav.


Policajac Marco Ravaglia (53) koji je u subotu ozlijeđen u okršaju u kojem je život izgubio Valerio Verri još uvijek je u teškom stanju, liječnici ga drže u farmakološkoj komi.


Ravagliju su pogodila tri metka te je podvrgnut trima operacijama. Liječnici smatraju da nije u životnoj opasnosti iako njegovo stanje ocjenjuju delikatnim.