Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Uragan Florence na putu

video Prognoza koja utjeruje strah u kosti: Pogledajte "horor" koji gledateljima emitira The Weather Chanell

foto: screenshot The Weather Chanell
foto: screenshot The Weather Chanell
Autor:
Objavljeno: 14. rujan 2018. u 9:46 2018-09-14T09:46:00+02:00

Vremenska prognoza napeto se prati, a nalikuje na ulomke filmova katastrofe koji lede krv u žilama. Uz pomoć računalne grafike, američke televizije svojim gledateljima dočaravaju kakve će posljedice ostaviti uragan Florence u gradovima kojima će plaviti i pustošiti.

Interes cjelokupne američke javnosti usmjeren je u ovom trenutku na Sjevernu i Južnu Carolinu, gdje se iz sata u sat očekuje da uragan Florence udari svom snagom. Vijesti iz vremenske prognoze, koje opisuju putanju uragana, njegovu veličinu i razornu snagu privlače svu pažnju javnosti i danas će politički i sportski događaji ostati u njihovoj sjeni. 

Vremenska prognoza napeto se prati, a nalikuje na ulomke filmova katastrofe koji lede krv u žilama. Uz pomoć računalne grafike, američke televizije svojim gledateljima dočaravaju kakve će posljedice ostaviti uragan Florence u gradovima kojima će plaviti i pustošiti. Naročito impresivan ovaj je izvještaj athe Weather Chanella, koji svojim gledateljima nastoji plastično prikazati kako će izgledati poplave koje uzrokuje veliki uragan. 

Pogledajte. 

      

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.