Podizanje svijesti

Pornhub se uključio u akciju čišćenja planeta: Predstavili “Najprljaviji pornić ikada”

P. N.

FOTO/Pornhub, Screenshot

FOTO/Pornhub, Screenshot

Iznos koji želite donirati, ovisi o vama.



Kampanja “Najprljaviji pornić ikada” (“Dirtiest Porn Ever”) okupit će velikane industrije za odrasle koji će donirati zaradu neprofitnoj organizaciji “Ocean Polymer”. Cilj organizacije je očuvati oceane i promijeniti vezu čovjeka i plastike, prenosi LADBible.


Iznos koji želite donirati, ovisi o vama.


Pornhub je napravio novi film u kojem glumi jedan od najpopularnijih amaterskih parova na stranici – Leolulu. Film je sniman na jednoj od najprljavijih plaža na svijetu, a radnju filma već možete pretpostaviti. 


Ali, tu sve postaje zanimljivo.




Da bi naglasili koliko smeće može nagrditi inače prekrasan krajolik, isprva nećete moći vidjeti intimne dijelove glumaca. Ne vide se od poveće količine smeća koja se nalazi na plaži. Nakon nekoliko minuta, stiže ekipa za čišćenje i započinje s uklanjanjem otpada. Tek po završetku akcije čišćenja, možete sve scene pogledati – neometano i bez smeća.


Dopredsjednik Pornhuba, Corey Price, kaže da “njihova stranica možda i može biti povezana s prljavštinom, ali svjetske plaže ne bi trebale biti”. 


“Od danas, 12.7 milijuna tona plastike može biti pronađeno u dubinama naših oceana. Što je još šokantnije, znanstvenici predviđaju da će biti više plastike nego riba u našim oceanima, tijekom slijedećih trideset godina”, kaže Price.


Price dodaje i da je zagađenje oceana postalo globalan problem naših života koji se samo pogoršava. “Stoga je imperativ koristiti našu platformu da bi podigli svijest i inspirirali promjenu – ne samo za nas, već i generacije koje stiže. Mi na Pornhubu smo prljavi, ali to ne znači da bi i naše plaže trebale biti takve”, prenosi LADBible.