Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1n
Sutra: 17° 17° 1n
20. travnja 2019.
Oduševljena i iznenađena

Julianne Moore dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 4. listopad 2013. u 9:22 2013-10-04T09:22:55+02:00

Američka glumica Julianne Moore dobila je u četvrtak svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, na svečanosti na kojoj su je njezini filmski partneri pohvalili kao "strpljivu i velikodušnu" umjetnicu

LOS ANGELES Američka glumica Julianne Moore dobila je u četvrtak svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, na svečanosti na kojoj su je njezini filmski partneri pohvalili kao "strpljivu i velikodušnu" umjetnicu.

Tjedan dana prije američke premijere njezinog filma Carrie, nove verzije slavnog filma Briana De Palme, Julianne Moore otkrila je svoju zvijezdu, 2.507. na Stazi slavnih.

Američka je glumica kazala da kao dijete nije mislila da je gluma profesija, ali se počela baviti tim zanatom jer je voljela čitati, a kao glumica mogla se zamišljati da je jedan od likova u djelu. "To sam obožavala", kazala je.

"Oduševljena sam i iznenađena da sam dio zajednice na Stazi slavnih. Hvala što ste me pozvali da budem dio te priče, to je kao san", nastavila je.

Julianne Moore četiri puta je bila nominirana za Oscara, a snimila je šezdesetak filmova među kojima Veliki Lebowski, Magnolija, Hannibal, Daleko od raja i Sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš