Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. veljače 2020.
Neusporediva bol

video Jednogodišnja beba ispala djedu iz ruku s 11. kata kruzera: 'Čuli smo vriske obitelji'

Freedom of the Seas / Foto Andres Manuel Rodriguez, Wikimedia Commons
Freedom of the Seas / Foto Andres Manuel Rodriguez, Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 9. srpanj 2019. u 16:11 2019-07-09T16:11:00+02:00

Jednogodišnja beba pala je s 11. kata kruzera Freedom of the Seas tvrtke Royal Caribbean. Dogodilo se to dok je brod bio privezan u luci u San Juanu u Portoriku. Djevojčica Chloe na brodu je bila sa svojim roditeljima, bakom i djedom. Obitelj iz Indiane u SAD-u nalazila se na odmoru, prenose 24 sata.

Navodno ju je djed ispustio iz naručja, dok su gledali kroz prozor. Pala je na beton i na mjestu preminula. Premda su djevoojčicu odmah prevezli u bolnicu, ozljede su bile preteške.

Kad je vidjela što se dogodilo, njezina majka Kimberley počela je vrištati od agonije.

- Čuli smo vriske obitelji, bili smo blizu njih. Takva bol je neusporediva ni sa jednom drugom, rekao je jedan od putnika kruzera za Daily Mail.

Policija je pokrenula istragu. Trenutno pregledavaju nadzorne kamere i uzimaju izjave svjedoka. Ipak, vjeruju da je smrt djevojčice bila nesreća.

- U jednom trenutku ju je njezin djed Salvatore, iz igre, okrenuo prema provaliji i ispala mu je iz ruku, objasnio je policijski službenik Elmer Roman.

Djevojčica je pala s prozora visokog 46 metara.

Iz tvrtke Royal Caribbean su izrazili svoju sućut. Objasnili su da će se njihov tim pobrinuti za obitelj i što god im treba.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.