Gorio Saniteks

Jedna osoba poginula u požaru u tvornici u Velikoj Kladuši

Hina

»Oko osam sati dobili smo informaciju o požaru. Požar je lokaliziran, a u tijeku je uviđaj radi utvrđivanja okolnosti kako je došlo do požara. Jedna osoba je nažalost smrtno stradala«, rekao je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić

MOSTAR Jedna je osoba smrtno stradala u požaru koji je u ponedjeljak ujutro izbio u tvornici medicinskih sredstava, sanitetskih i higijenskih proizvoda Saniteks u Velikoj Kladuši, potvrdili su iz službenog izvora.»Oko osam sati dobili smo informaciju o požaru. Požar je lokaliziran, a u tijeku je uviđaj radi utvrđivanja okolnosti kako je došlo do požara. Jedna osoba je nažalost smrtno stradala«, rekao je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić.

Po njegovim riječima požar je izbio oko 07.50 sati u dijelu tvornice u kojem su se uništavali stari strojevi iz Saniteksa.


Saniteks, koji je u većinskom vlasništvu sarajevske grupacije Asa Prevent, jedini je proizvođač medicinskih sredstava, sanitetskih i higijenskih proizvoda u Bosni i Hercegovini.