Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. studenoga 2019.
f.r.e.e.

foto Hrvatski turizam snažno se predstavlja u Muenchenu, a pravu feštu napravio je Riva Tours

Foto Ivica Tomić
Foto Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 21. veljača 2019. u 18:00 2019-02-21T18:00:17+01:00

S tržišta Njemačke u prošloj godini ostvareno 2,9 milijuna dolazaka, odnosno 6 posto više i 21,2 milijuna noćenja, odnosno 2 posto više, čime ovo tržište uvjerljivo zauzima sam vrh

MUENCHEN Hrvatski turizam i ove se godine snažno predstavlja na velikom bavarskom turističkom sajmu f.re.e. u Münchenu. Drugog dana održavanja ovog najznačajnijeg bavarskog turističkog sajma štand HTZ-a je obišao i resorni ministar Gari Cappelli.

– Primjećujemo kako bavarsko tržište pokazuje svojevrsne promjene te Hrvatsku sve više umjesto tradicionalno auto destinacije, prepoznaje kao avio destinaciju.

Naime, prošle godine ostvaren je promet putnika iz Njemačke u zračnim lukama od dva milijuna, a vjerujemo da će se pozitivna kretanja nastaviti i u ovoj godini, izjavio je ministar Cappelli.

RP
ĐIR IVICE TOMIĆA Fešta Riva Toursa u Muenchenu

Hrvatska se delegacija tijekom sajma susrela s brojnim njemačkim partnerima, kao što je FTI, Lust auf Kroatien te  I.D.Riva Tours. Dodajmo kako je s tržišta Njemačke u prošloj godini ostvareno 2,9 milijuna dolazaka, odnosno 6 posto više i 21,2 milijuna noćenja, odnosno 2 posto više, čime ovo tržište uvjerljivo zauzima sam vrh top tržišta s kojih Hrvatska ostvaruje najveći turistički promet.

Sinoć je upravo Riva Tours održala lijepu i dobro posjećenu feštu, kojoj je prisustvovao i ministar Gari Cappelli. Na fotografijama Ivice Tomića možete vidjeti djelić atmosfere.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.