Redatelj oduševljen predsjednikom

David Lynch uvjeren da bi Trump mogao biti jedan od najvećih američkih predsjednika

Hina

Reuters

Reuters

»Nitko mu se nije sposoban inteligentno suprostaviti«, dodao je Lynch. »Naši takozvani čelnici ne pokreću zemlju, ništa ne postižu. Oni su kao djeca, Trump je sve to pokazao«.



LOS ANGELES Veliki američki filmski redatelj David Lynch ocijenio je da bi Donald Trump mogao biti jedan od najvećih američkih predsjednika u povijesti.


U razgovoru objavljenom prošlog vikenda u britanskom dnevnom listu The Guardian, američki redatelj »Plavog baršuna« i »Twin Peaksa« neodređeno je ocijenio rad republikanskog milijardera, ali je istaknuo da bi njegovo stupanje na vlast moglo otvoriti put velikim reformama.


»Mogao bi biti jedan od najvećih predsjednika u povijesti jer je toliko rasplamsao stvari«, ocijenio je David Lynch (72) kojeg smatraju jednim od najvećih filmaša generacije.




»Nitko mu se nije sposoban inteligentno suprostaviti«, dodao je. »Naši takozvani čelnici ne pokreću zemlju, ništa ne postižu. Oni su kao djeca, Trump je sve to pokazao«.


David Lynch je objasnio za Guardian da se ne sjeća za koga je glasao na predsjedničkim izborima 2016. na kojima je pobijedio Donald Trump, ali zna da je glasao za demokrata Berniea Sandersa na predizborima.


U ponedjeljak je Trump prenio Lyncheve riječi na Twitteru i ponovo se vratio toj temi tijekom skupa u Južnoj Karolini tijekom večeri.


U članku se »navodi da je glasao za Berniea Sandersa. Ali sada govori da bi Trump poslije svega mogao biti dobar izbor«, zadovoljno je istaknuo predsjednik.


»Njegova karijera u Hollywoodu je službeno okončana«, predviđa Trump aludirajući na izrazitu opredijeljenost za demokratsku stranku i žestoko protivljenje velikog dijela hollywoodskog filmskog svijeta republikancu Trumpu.