Neobična nesreća

Četvero poginulo u Kaliforniji pri padu zrakoplova na kuće

Hina

Zasad se ne zna jesu li žrtve bila u zrakoplovu u kojemu je bilo pet osoba, ili u dvjema kućama koje je zrakoplov pogodio,



LOS ANGELES Četvero ljudi poginulo je kad se mali zrakoplov srušio u stambenom dijelu grada Riversidea u Kaliforniji, rekao je novinarima šef lokalnih vatrogasaca Michael Moore.


Zasad se ne zna jesu li žrtve bila u zrakoplovu u kojemu je bilo pet osoba, ili u dvjema kućama koje je zrakoplov pogodio, rekao je te dodao da je potvrđeno kako je jedna osoba na tlu stradala prilikom nesreće.


»I dalje tražimo stradale«, rekao je. »Pregledavamo dva doma a navodno su bili stanari u oba, jedino smo mogli biti sigurni za jednu osobu koja je poginula u svome domu«, rekao je.




Moore je kazao da se pretpostavlja da su u zrakoplovu bili članovi obitelji, dvoje odraslih i troje tinejdžera koji su došli na natjecanje u Disneyland.


Zrakoplov je poletio iz zračne luke u Riversideu, oko 100 kilometara istočno od Los Angelesa i letio je u San Jose, kad se srušio oko 16.45 po lokalnom vremenu.


Tinejdžerka je ispala iz zrakoplova i odvezena je s manjim ozljedama u obližnju bolnicu, rekao je Moore.