Ražnatovićevi nasljednici optužuju folk-pjevačicu

Ceca sakrila Arkanovo nasljedstvo

Bojana Oprijan Ilić

»Mi, Arkanova djeca, kao nasljednici i ne znamo što je tata sve imao od imovine i što nam sve pripada, a to nam sud po zakonu mora predočiti«, tvrdi Mihailo Ražnatović



BEOGRAD Svetlana Ceca Ražnatović (38)  sakrila je nasljedstvo pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, tvrde nasljednici pokojnog haškog optuženika i sumnjaju da ova pjevačica nema novca  za isplatu druge rate duga državi po presudi za protuzakonitu prodaju 10 nogometaša NK Obilić.


Podsjetimo, Ceca Ražnatović se dogovorila s tužiteljstvom da za priznanje krivnje o spomenutoj prodaji nogometaša drugim klubovima bude kažnjena s 1,5 milijuna  eura i godinu dana kućnog pritvora koji još traje.


Kolika je imovina nekadašnjeg zapovjednika  Srpske dragovoljačke  garde nije poznato, a ostavinska rasprava još nije okončana.




Arkan je, inače, za sobom ostavio devetoro djece, od kojih su dvoje najmlađih djeca poznate folk-pjevačice.


Njegov najstariji sin Mihailo Ražnatović izjavio je svojevremeno: »Mi, Arkanova djeca, kao nasljednici i ne znamo što je tata sve imao od imovine i što nam sve pripada, a to nam sud po zakonu mora predočiti«, prenosi Blic. 


Zna se međutim da je imao  vilu u elitnom dijelu Beograda, gdje Ceca Ražnatović trenutno služi kaznu kućnog zatvora i koja je prepisana na nju prije njegove smrti.


Osim vile, tu su i NK Obilić koji je ona preuzela, dva stana u Ateni koje je ostavio sinovima iz prethodnog braka te pekara-slastičarnica. 


Ostavinsku raspravu je 7. srpnja 2010. u Prvom osnovnom sudu pokrenula  Natalija Martinović, prva Ražnatovićeva supruga koja s njim ima četveoro djece.