Zločin potresao Italiju

Afrički imigrant uhićen zbog ubojstva Amerikanke u Firenci

Hina

Ubijena Ashley Olsen

Ubijena Ashley Olsen

Talijanska policija uhitila je ilegalog imigranta iz Senegala zbog ubojstva Ashley Olsen, Amerikanke koja je prošlog vikenda pronađena mrtva u stanu u Firenci

FIRENCA Talijanska policija uhitila je ilegalog imigranta iz Senegala zbog ubojstva Ashley Olsen, Amerikanke koja je prošlog vikenda pronađena mrtva u stanu u Firenci.»Prikupili smo vrlo ozbiljne dokaze o njegovoj krivnji«, rekao je tužitelj Giuseppe Creazzo na konferenciji za novinare nakon što je osumnjičeni uhićen i ispitan.

Creazzo je rekao da je Diaw Cheik Tidianee susreo 35-godišnju Olsen u noćnom klubu i da su imali spolni odnos u njezinu stanu pod utjecajem alkohola i najvjerojatnije droge, nakon čega ju je ubio.


Olsen je ugušena rano u petak, a autopsija je otkrila dva prijeloma kostiju, ozlijede koje su se također pokazale fatalnima.


Tijekom ispitivanja Tidianee je potvrdio rekonstrukciju događaja, istaknuo je tužitelj.




Creazzo je rekao da je Senegalac rođen 1988. i prije nekoliko mjeseci stigao je u Italiju gdje već neko vrijeme živi njegov brat.


Olsen je u Firencu stigla s Floride i tri je godine živjela u tom gradu u središnjem dijelu Italije. Prijatelji kažu da se preselila kako bi bila s ocem Walterom Olsenom, učiteljem u Firenci.