Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
22. listopada 2019.
Na četvrtom katu

Živi zdravo, misli zeleno: U Toweru od 7. do 10. travnja Sajam 100 % Natural

Foto S. Ježina
Foto S. Ježina
Autor:
Objavljeno: 1. travanj 2016. u 19:11 2016-04-01T19:11:34+02:00

RIJEKA  Tower centar Rijeka ugostit će drugo izdanje Međunarodnog sajma 100% Natural, od 7. do 10. travnja na četvrtom katu ovoga trgovačkog centra. 

 – Ovo nije klasični sajam, nego manifestacija koja se odvija  pod krilaticom »Živi zdravo, misli zeleno« i ističe potrebu povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju. Prošlogodišnje izdanje pokazalo je da su se ljudi zaista zainteresirali za prirodu i zdrav život, kazao je organizator i direktor Agencije Klik marketing Siniša Grgantov, istaknuvši da je posebnost ovogodišnje manifestacije naglašena sudjelovanjem stručnjaka iz područja opće medicine, zdravstvene i kozmetičke njege te sportske medicine. 

 – Predstavit će se oko 80 izlagača, kao i prethodne godine ponuda će biti raznovrsna, od prirodnih i zdravih proizvode do savjetovanja, radionica, predavanja i degustacija. 100% Natural putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača promovira ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge. Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo kroz brojne radionice, degustacije, promocije i predavanja. Sajam će okupiti stručnjake iz područja bioproizvodnje i bioenergetike te predstaviti inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša, najavio je Grgantov. Sajam će, kazao je, biti podijeljen u tri dijela: Hrana iz prirode (eko placa; proizvodi i usluge s eko certifikatom), Udobnost življenja (prirodni materijali i ukrasi, energetska učinkovitost, recikliranje), Ljepota kroz zdravlje (prirodni proizvodi za njegu kože, kose, aromaterapije, prirodna kozmetika, tretmani i masaže).

Sajam je za posjetitelje besplatan i radno vrijeme mu je kao i radno vrijeme Tower Centra, a otvorenje je 7. travnja u 16 sati. Kako je najavio Grgantov, od mnoštva zanimljivosti bit će predstavljeni i veganski kondomi, jedini na svijetu koje je udruženje  Vegan Society ocijenilo organskima, a koje će dobiti 200 najbržih posjetitelja u subotu, 2. travnja; zatim čuveni drniški pršut bez aditiva i brojni drugi zanimljivi proizvodi. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.