Obavijest ViK-a

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže dio Kastva i Matulja sutra bez vode

Ljiljana Hlača

Snimio Vedran KARUZA / NL arhiva

Snimio Vedran KARUZA / NL arhiva

Konkretno, riječ je o korisnicima u ulicama: Kastav – centar (stara jezgra), Put Kalvarije, Jurčići, Škrlji, Draga, Miserkino, Brozovo, Jurčićeva ulica, Gorice, Štivar, Na Brdeh, Ćikovići Novo naselje, Jurjenići, Ćikovići od kućnog  broja 1 do 78, Rubeši od kućnog broja 1 do 87, Stanka Miliha, Istarska cesta, Stražnica, Belići, Brnini, Tometići, Spinčići, Trinajstići, Put za Trinajstiće i Antončići – objavio je KD Vodovod i kanalizacija (ViK), investitor radova



RIJEKA Zbog rekonstrukcije dijela vodovodne mreže na području središta Kastva – Crekvine, sutra od 8.30 do 18 sati bit će obustavljena isporuka vode dijelu korisnika vodnih usluga na području Kastva i Matulja.


Konkretno, riječ je o korisnicima u ulicama: Kastav – centar (stara jezgra), Put Kalvarije, Jurčići, Škrlji, Draga, Miserkino, Brozovo, Jurčićeva ulica, Gorice, Štivar, Na Brdeh, Ćikovići Novo naselje, Jurjenići, Ćikovići od kućnog  broja 1 do 78, Rubeši od kućnog broja 1 do 87, Stanka Miliha, Istarska cesta, Stražnica, Belići, Brnini, Tometići, Spinčići, Trinajstići, Put za Trinajstiće i Antončići – objavio je KD Vodovod i kanalizacija (ViK), investitor radova.


Opskrba vodom će za vrijeme prekida u vodoopskrbi biti omogućena putem autocisterne koja će kružiti navedenim ulicama. Iz ViK-a mole sve korisnike da se opskrbe dovoljnim količinama vode. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, ViK moli korisnike da puste neko vrijeme da voda iz slavine istječe dok se ne razbistri. U slučaju lošeg vremena najavljeni radovi će se odgoditi.