Javna priznanja

Za godišnje nagrade Grada Kastva predloženi Viko Saršon, Blanka i Mirko Brbot te Ferucio Muzica

Andrej Petrak

Teodori Dubrović pripalo je posmrtno javno priznanje

Teodori Dubrović pripalo je posmrtno javno priznanje

Gradsko vijeće odlučilo je posmrtnim javnim priznanjem odati počast pokojnoj Teodori Dubrović za dugogodišnji nesebičan rad s mladima i zalaganje za njihov boljitak i prava



KASTAV Dobitnici godišnjih nagrada Grada Kastva za 2016. godinu su: Vilko Saršon, Blanka i Mirko Brbot te Ferucio Muzica, jednoglasno je odlučilo Gradsko vijeće Kastva.


Počasnim građaninom bit će proglašen Krešo Marić iz Vinkovaca, zaslužan za veliku promociju Kastva u Slavoniji, a Gradsko vijeće odlučilo je posmrtnim javnim priznanjem odati počast pokojnoj Teodori Dubrović za dugogodišnji nesebičan rad s mladima i zalaganje za njihov boljitak i prava, ulažući na taj način u kastavsku budućnost.


Vilka Saršona za godišnju nagradu predložio je DVD Kastav za dugogodišnju ustrajnost, požrtvovanost i nesebično pomaganje u zaštiti od požara i očuvanju sigurnosti građana na području Kastva. Odaje mu se priznanje za 25.-godišnji rad u DVD-u Kastav te izniman doprinos u aktivnostima zaštite od požara.




Blanka i Mirko Brbot dobit će godišnju nagradu za organizaciju prikupljanja humanitarne pomoći i promoviranje istine za vrijeme Domovinskog rata, na prijedlog HDZ-a Kastav.


Ferucio Muzica iz tvrtke Montelektro bit će nagrađen za postignuća u gospodarstvu i zalaganja u promicanju kulture na području Kastva.