Ususret lokalnim izborima

Vrdoljak i Pusić vodili razgovore s profesoricom s Prava: HNS želi Sanju Barić za gradonačelnicu Rijeke

Tihana Tomičić

Snimio Roni BRMALJ / NL arhiva

Snimio Roni BRMALJ / NL arhiva

Ako bi Sanja Barić prihvatila ući u izazov lokalnih izbora, tada bi HNS-ovu listu, kako se saznaje, nosio rektor Pero Lučin.Iako se o njemu puno govorilo kao o mogućem kandidatu za gradonačelnika, čini se da osobno nije na to spreman, ali je naravno kao HNS-ovac spreman podržati stranačku listu za Gradsko vijeće Rijeke



RIJEKA Hrvatska narodna stranka želi imati kandidata za gradonačelnika Rijeke na izborima u svibnju iz spektra liberalnog, građanskog kruga. Kako se saznaje, osoba kojoj je ponuđeno da razmisli o takvoj mogućnosti kandidature je Sanja Barić, ustavna stručnjakinja s Pravnog fakulteta u Rijeci.


S njom su ovog tjedna u Rijeci razgovarali čelnici lokalnog HNS-a, ali i prvaci stranke Ivan Vrdoljak i Vesna Pusić. Ako bi Sanja Barić prihvatila ući u izazov lokalnih izbora, tada bi HNS-ovu listu, kako se saznaje, nosio rektor Pero Lučin.


Iako se o njemu puno govorilo kao o mogućem kandidatu za gradonačelnika, čini se da osobno nije na to spreman, ali je naravno kao HNS-ovac spreman podržati stranačku listu za Gradsko vijeće Rijeke. HNS traži kandidata koji i ne mora biti stranački, dapače, i nezavisni kandidati su im prihvatljivi i poželjni, kako nam je potvrdio predsjednik stranke Ivan Vrdoljak.




VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU U SUBOTU!