Pomoć građanima

Volonteri Udruge SKANI kreativni centar 50+ dostavljaju namirnice, maske i lijekove

Sanja Gašpert

Volonteri Udruge SKANI sami šivaju i dostavljaju maske / Snimio Vedran KARUZA

Volonteri Udruge SKANI sami šivaju i dostavljaju maske / Snimio Vedran KARUZA

 Svi potrebiti građani Rijeke i bliže okolice, koji zbog dobi ili zdravstvenog stanja imaju povećani rizik od zaraze koronavirusom ili im je zbog životnih okolnosti potrebna pomoć, mogu se javiti na brojeve mobitela 098/517 545 (Ania Škrobonja) i 091/581 9809 (Suzana Boršić)



RIJEKA  Svi potrebiti građani Rijeke i bliže okolice, koji zbog dobi ili zdravstvenog stanja imaju povećani rizik od zaraze koronavirusom ili im je zbog životnih okolnosti potrebna pomoć, mogu se javiti na brojeve mobitela 098/517 545 (Ania Škrobonja) i 091/581 9809 (Suzana Boršić) u neprofitnu udrugu SKANI kreativni centar 50 +, kako bi im volonterke i volonteri dostavili namirnice, lijekove ili besplatne maske koje šivaju članice Udruge.


Volonteri su organizirani po zonama i svojim su sugrađanima kojima treba podrška u ovo vrijeme pandemije na raspolaganju svakodnevno od 0 do 24 sata.


Inače, Udruga je registrirana za asistenciju i pomoć osobama treće dobi, prijavljena je Kriznom stožeru Primorsko-goranske županije.




U radu se pridržavaju svih zdravstvenih preporuka te se po potrebi savjetuju i s doktorom Matom Matešićem s Hitnog trakta riječkog KBC-a.