Fabijan i psi u moru

Veliko zanimanje za humanitarnu akciju “Morski pas” u Rijeci

Hina

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Akciju organizira udruga "Traži se prijatelj" te će se sav prikupljeni novac utrošiti za djelovanje ove udruge, koja skrbi o napuštenim životinjama



Na plaži za pse na Brajdici u središtu Rijeke u subotu je, četvrtu godinu za redom, organizirana humanitarna akcija nazvana “Morski pas” u kojoj riječki fotograf Petar Fabijan snima pse u moru.



Akciju organizira udruga “Traži se prijatelj” te će se sav prikupljeni novac utrošiti za djelovanje ove udruge, koja skrbi o napuštenim životinjama.


Osmišljena je tako da svatko tko želi dođe na plažu sa svojim psom i pušta ga u more te ga Fabijan snima u vodenom ambijentu, često i ispod površine mora. Kotizacija za sudjelovanje u akciji je 35 kuna te vlasnik dobija “morsku” fotografiju svog ljubimca, u suradnji s foto radnjom Kurti. Svi sudionici mogu sudjelovati i u tomboli i osvojiti vrijedne nagrade za svoje pse, ali i za sebe.




Fotografiranje pasa u moru traje cijeli dan, a već od jutra iskazan je veliki interes za sudjelovanjem pa je plaža prepuna pasa i njihovih vlasnika.